Mia Törnblom

Mia Törnblom

Mias föreläsningar bygger mycket på igenkänning, så det är inte svårt att ta till sig det hon talar om. Hennes föreläsningar handlar mycket om att kunna leda sig själv, eller hur man hanterar konflikter, men likväl om kommunikation och hur man gör göt att sitt team når sina mål. Var beredda på att vilja starta ett samarbete med Törnblom där hon föreläser och coacher er gång på gång!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Mia Törnblom

Mia Törnblom är ledarskapsutvecklaren och inspiratören som hjälpt tusentals personer till utveckling. Hon är på riktigt en av Skandinaviens främsta föreläsare och utbildare. 

Mia gör allt ifrån att coacha individer i självledarskap till att sprida inspiration genom föreläsningar eller hålla längre utbildningar om kommunikation, konflikthantering, självledarskap eller teamutveckling. Typ av verksamhet varierar stort och oavsett om Mia jobbar med ledningsgrupper i näringslivet eller svenska damlandslaget i fotboll, så tenderar samarbetena att fortsätta över lång tid eftersom de visar sig vara så givande. Du ska anlita Mia Törnblom när du/din verksamhet vill stärka ledarskapet genom förbättrat självledarskap, när ni vill förbättra kommunikationen och samarbetet inom verksamheten eller om ni helt enkelt vill inspireras och utvecklas som människor.

Mia som föreläsare

Bland Mias superkrafter finns en högkoncentrerad positiv energi, vilken är svår att inte bli smittad av. Kombinationen mellan glädjen och de verkligt konkreta metoderna för utveckling är nyckeln till varför Mias föreläsningar är så uppskattade. Tack vare sin gedigna erfarenhet och förmåga att läsa av gruppen vet Mia exakt vad som är mest givande för åhörarna att få till sig. Hon är specialist på att måla upp scenarier med hög igenkänningsfaktor, vilket dels gör hennes budskap lätta att applicera på den egna situationen, plus att vi får skratta väldigt mycket tillsammans! Här ser du exempel på föreläsningar:

  • Hur svårt kan det vara – om konsten att leda sig själv och andra
  • Konflikthantering i praktiken – vikten av kommunikation och samarbete
  • Rätt håll på rätt sätt – om effektiva team och att nå sina mål

Mias erfarenheter

När Mia inte föreläser driver hon, tillsammans med sin man, utbildningsföretaget MT ledarskap. De arbetar framgångsrikt med individutveckling, ledarskapsstöd, samt organisations- och teamutveckling. Dessutom har Mia skrivit 10 böcker, vilka tillsammans har sålts i miljoner exemplar, både i Sverige och internationellt. Mia har fått flera utmärkelser som talare, både i Sverige och Norge.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Stäng meny