Micael Dahlen

Micael Dahlen

Han har forskat inom marknadskommunikation och beteendevetenskap och visar hus våran framtid kommer präglas. Han talar om hur man ska kunna dö lycklig, och hur man handlar hållbart, och hur vi kan leva lyckliga i framtiden. Han talar om individualismen och den mänskliga förmåga och kapitlet.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Micael Dahlen

Micael Dahlen är professorn, författaren och framtidsvisionären som tagit affärsvärlden med storm. Han räknas i nutid som en av de största i världen inom sitt forskningsområde och har tunga börsnoterade företag som kunder.

Han beskrivs som okonventionell och ”utanför boxen”. Kanske just därför Micael har blivit så oerhört populär som föreläsare. Hans forskning inom marknadskommunikation och konsumentbeteende är modern och klarsynt. Hans presentationer är konkreta och insiktsfulla. I sina föreläsningar bjuder Micael på en tankeväckande resa i framtiden.

Micael som föreläsare

Micael räds inte att gå mot strömmen, eller att överraska. Han förespråkar individualismen och den mänskliga förmågan, likväl som det mänskliga kapitalet. Hans passion för och imponerande kunskap inom sitt ämnesområde genomsyrar hans föreläsningar. Och han bjuder på tankeväckande och insiktsfulla visioner om framtiden och vilka möjligheter vi står inför. Micael skräddarsyr gärna sina föreläsningar utifrån era önskemål. Exempel på föreläsningsrubriker är:

  • Hur ska vi kunna dö med ett leende på läpparna?
    Forskningsbaserade tips och tricks om att göra det bästa med livet.
  • Nästa: Rädda världen
    Hur använder man mänskliga krafter till att skapa hållbar konsumtion?
  • Alla är lyckliga – en glimt av den oundvikliga framtiden
    Om framtiden, förutsättningar och vårt föränderliga medvetande.

Micaels erfarenheter

Micael är författare, professor och en av världens främsta forskare inom sitt område. Han är en internationellt erkänd föreläsare och har föreläst i bland annat Istanbul, New York, Lissabon, och Shanghai. I hans kundkrets hittar man företag som Google, Ericsson, Samsung, Deloitte och Volkswagen. Micael har publicerat ett stort antal böcker, både facklitteratur och skönlitteratur. Hans böcker har getts ut i, förutom ett flertal europeiska länder, även USA, Brasilien, Sydkorea och Ryssland.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Micael Dahlen