Michael Södermalm

Michael Södermalm

Att få alla att känna sig som vinnare, det är inte det lättaste. Då handlar det mycket om att må bra, attityder, och hur man mentalt ser på saker. Just detta är vad Michael Södermalm talar om. Han ger konkreta tips på hur man når framgång. Hans pedagogiska sätt att tala på gör att det är lätt att ta till sig och hans tips är lätta att ta till sig.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Michael Södermalm

Möt en av landets absolut bästa och mest uppskattade föreläsare, inspiratörer och utbildare. Michaels föreläsningar är omvittnat magiska och han lämnar ingen oberörd. Han har en unik förmåga att få med sig publiken och att förpacka samt leverera sitt budskap utifrån kundens önskemål.

Michael får dig att bli mer medveten om vilka faktorer som styr och påverkar framgång. Du får bland annat lära dig hur du motiverar dig själv till att lyckas ännu bättre. Du får nya insikter i vad skillnaden är som GÖR skillnaden mellan de som lyckas må och prestera bättre. Du får också kunskaper om hur du skapar vinnande attityder, team, arbetsglädje och hur du når dina mål.

Michael är en person som vill få alla att känna sig som vinnare. Han är en unik estradör med en briljant känsla av pedagogik där han blandar sitt viktiga budskap med både allvar och humor. Hans äkthet, energi och glädje smittar av sig på alla. Michael anlitas flitigt även internationellt då han pratar engelska flytande.

Michael har en bakgrund som fil. kand. i ekonomi efter fyra års studier i USA. Han är certifierad mental tränare och internationell coach. Han har stor arbetslivserfarenhet då han under 10 år arbetade både som säljare och försäljningschef på världens största dataföretag IBM.

I över 20 år har Michael inspirerat och utbildat människor, företag och organisationer med stor framgång. Dessutom har han hjälpt många svenska idrottsstjärnor att mentalt förbereda sig inför EM, VM och OS. Med över 5000 föreläsningar i mer än 30 länder så är han en av de mest erfarna föreläsarna och talarna som finns i Skandinavien.

Michael föreläser på teman som: motivation, medarbetarskap/ledarskap, mental styrka, vinnande attityder och team, målbildsträning, förändringar samt service & bemötande. Michael har precis lanserat sin bok: ”Det sitter i huvudet – om viljans kraft att förändra ditt liv!”

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare