Micke Darmell

Micke Darmell

När passar det att vara uppkopplad och när ska vi koppla av, och är det vi som styr om vi ska kolla Instagram eller är det de sociala medierna som styr oss när vi ska kolla? En föreläsning med Micke Darmell ger er insyn hur det digitala påverkar oss och hur vi påverkat det. Han föreläsningar kan också bestå av hur man effektiviserar möten, och hur man får en bättre möteskultur.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Micke Darmell

Micke Darmell föreläser om möteskultur och härvaro i en digitaliserad och ständigt uppkopplad värld. Mickes mission är att skapa bättre möten, både de möten du har på jobbet, och alla andra möten mellan människor.

Den ständiga uppkopplingen sägs vara den största förändringen i människans miljö någonsin. När arbetslivet allt mer smälter samman med privatlivet skapas paradoxer. I snitt tillbringar vi 17 minuter med fokus på våra barn om dagen och ca 75 minuter på Facebook. Hur hanterar vi utvecklingen och hur lär vi oss leva med detta? Oavsett om du är chef, ledare, kollega, vän, förälder eller kärlekspartner så kommer du att lyckas om du har förmågan att vara härvarande.

Mickes föreläsningar

Mickes närvaro på scen ger trygghet för åhörarna, och hans passion för sina ämnen skapar intresse. Micke involverar och engagerar deltagarna under sina föreläsningar:

Uppkopplad eller avkopplad: Den ständiga uppkopplingen är en revolution som påverkar våra beteenden och våra relationer- på gott och ont. Ett ständigt inflöde av SMS, mail, appar och nyheter har gjort det svårare för oss att vara härvarande. Micke väcker tankar kring när du behöver vara uppkopplad och när du behöver koppla ner.

Ta makten över din tid: Facebook, mail, SMS, nyhetsappar, Instagram mm. Hur påverkas vi när så många saker konkurrerar om vår uppmärksamhet? Skapar alla dessa nya lösningar en flexiblare vardag, eller finns det några blindskär att se upp för?

Trött på dåliga möten: Vi tillbringar 25 % av all arbetstid i möten. I Sverige tillbringar tjänstemän tid i ineffektiva möten för 124 miljarder kronor per år. Micke visar under föreläsningen verksamhetsnyttan och framgångsfaktorerna med en god möteskultur.

Mickes erfarenheter

Micke började sin karriär inom vården, och märkte snart att det var ett intresse för människor snarare än sjukdomar som tagit honom dit. Nu har Micke över 20 års erfarenhet från mötesbranschen. Micke har genom åren hjälpt en mängd företag och organisationer att skapa effektivare möten genom att frigöra tid och skapa rutiner. Utöver att föreläsa är Micke även en grym moderator.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Micke Darmell