Morgan Alling

Morgan Alling

Morgan Alling är Sveriges kram-björn, och hans föreläsningar är delvis tunga men väldigt viktiga. Han talar för den breda massan, och det är lätt för alla att ta till sig. Han föreläser om hur man hanterar jobbiga personer och situationer, och hur man får en svår uppväxt att bli till en egen framgång, och mobbing, hur det påverkar oss, vart det kommer ifrån och hur man motarbetar det. Han talar med hjärtat från egna erfarenheter men han delar även med sig av senaste forskningen.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Morgan Alling

Morgan är en av Sveriges mest eftertraktade och populära föreläsare inom konflikthantering och konsten att hantera besvärliga människor. Med humor och värme blandar han sina egna livserfarenheter med den senaste forskningen inom beteendevetenskap.

Morgan har tre olika föreläsningar med samma grundtematik; att hantera konflikter. Under föreläsningarna blandar Morgan både humor och allvar. Hans föreläsningar berör, ger styrka och mod till förändring. Du får praktiska råd om hur du kan vända negativa mönster och strukturer, både på arbetsplatsen, i hemmet eller inom sig själv.

Konsten att hantera besvärliga människor – Morgan föreläser om konsten att hantera besvärliga människor, om hur man på ett handfast sätt kan få en bättre arbetsmiljö eller livskvalitet i sitt eget liv.

Negativa erfarenheter – Morgan föreläser om att vända en negativ start i livet, att se sitt bagage som en styrka och bli vän med sin historia.

Mobbning – Mobbning är ett av våra största samhällsproblem. Varifrån kommer mobbning, hur ser det ut, men framförallt; vad kan man göra åt det?

Morgan växte upp i en dysfunktionell miljö med mycket missbruk och kriminalitet. Idag har Morgan lyckats vända allt det negativa och blivit vän med sin historia och är en stolt tvåbarnsfar. Morgan blev känd bland de små redan då han gjorde succé med barnprogrammet Tippen i SVT 1993. Efter detta har han deltagit i en lång rad TV-program och filmer. Han blev känd för den stora allmänheten när han medverkade i Lets Dance i TV4 och imponerade stort på både jury och publik. Sedan flera år han engagerad vid Kungliga Dramatiska teatern och har även setts i storfilmen Arn.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare