Mrs Murphy

Mrs Murphy

Mrs Murphy vision är att kvinnor inte ska behöva vara, bete, eller se ut som män för att bli tagna på allvar. Hon vill att kvinnligheten och allt vad det innebär ska vara till en fördel och inte göra de som identifierar sig som kvinnor ska bli kränkta, eller få det sämre ställt. Hennes föreläsningar är som en frisk fläkt av feministiska inslag som är lätt för att alla att ta till sig och gör det lätt att applicera på sin vardag.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Mrs Murphy

Mrs Murphy arbetar under devisen ”Woman Power” och vill att alla som identifierar sig som kvinnor inte bara skall känna sig bekväma med, utan även hitta en styrka i, sin kvinnlighet och sin feminitet. Detta samtidigt som hon skjuter huvudet av Mr Jante med välriktade champagnekorkar!

Vi kvinnor får i tidig ålder lära oss att vår kvinnlighet och femininitet enbart är till för någon annans gunst och tillfredsställelse, och visar man sin feminina sida blir man betraktad som ett våp eller ett offer. Men det finns en person där i mitten som vill bli tagen på allvar utan att behöva klä ut sig till man. Det är dags att vi återerövrar vår femininitet för vår egen vinnings skull och ser alla de fördelar som detta medför.

Mrs Murphy som föreläsare

Mrs Murphy är den klassiska duktiga flickan, uppvuxen på landsbygden och som levt hela sitt liv som slav under Mr Jante, men som efter en djup livskris reste sig som Fågeln Fenix ur askan. En livskris där ett pärlhalsband spelar en livsavgörande roll.
Mrs Murphy vill inspirera alla kvinnor till att hitta sin personliga Woman Power och hon erbjuder en utsträckt diamantprydd hand för att du skall våga att ”bring out the FAB in you”. Detta arbete backas upp av en rad medicinska och vetenskapliga fakta och genomförs via ett brett utbud av föreläsningar, seminarier, kurser och workshops. Exempel på föreläsningar:

  • Mrs Murphy to the Rescue – how to FEEL fucking freaking fabulous
  • Mrs Murphy’s School of High Heels – how to SASS that ASS
  • Put on your FAB FACE honey – time to shine like that STAR you are
  • FAB Net – how to fabulouize your network
  • Dangerous Dames – how to LOVE your curves

Mrs Murphys erfarenheter

Mrs Murphy arbetade under 15 år som en både svenskt och internationellt prisbelönt formgivare och illustratör med bl.a den nydesignade Bibeln, färgsättning av Majblomman samt tapeter på Nordiska Museet under bältet. När efterfrågan på hennes livshistoria och något ovanliga sätt att ta sig ur en livskris växte sadlade hon 2012 om till föreläsare och arbetar idag som Sveriges första och enda FAB Coach.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Mrs Murphy