Nils Simonson

Nils Simonson

Den tidigare hjärnkirurgen har stenkoll på hur hjärnan funkar och hur den bli påverkad av stress, hur det går till när kreativitet flödar och hur den regerar på glädje och sorg. Boka honom som talare och lär dig hur den ter sig så att du kan förstå vad som föregår och hur man förbättrar sin hälsa genom att förstå varför hjärnan gör som den gör.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Nils Simonson

Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

Nils Simonson är hjärnkirurgen som efter 35 år som läkare lade skalpellen åt sidan och sadlade om till föreläsare. Det visade sig vara ett lyckat drag, och idag är Nils en av våra mest efterfrågade föreläsare. Nils ger en underhållande föreställning där han blandar sina kunskaper och erfarenheter med mängder av bilder och tydliga exempel direkt ur livet – helt i linje med sitt eget budskap om att hjärnan är bäst på att ta in det som är visuellt och konkret.

Nils föreläser om våra biologiska och inlärda ”klurigheter” i hjärnan och hur den fungerar inom en mängd områden såsom: stress, förändring, kreativitet, minne, inlärning, lycka, kommunikation. Nils är välkänd för sin föreläsning: Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

Hösten 2012 är Nils Simonson aktuell med både nya boken och föreläsningen ”Hjärnstress i teknikåldern”. Här tar han upp frågan om vår hjärna klarar att hantera den flod av information och den snabba utveckling som dagens teknik mer eller mindre tvingas på oss.

Nils får med sina unika kunskaper, sin förmåga att lock till skratt och sitt enkla humoristiska språk gemene man att inse hur vi styr hjärnan genom våra tankar. Nils kan med sin stora bredd och erfarenhet anpassa föreläsningarna till alla sammanhang. Lyssna till en vass föreläsare som arbetar efter tre ledord: lära, roa och beröra.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Nils Simonson