Ola Skinnarmo

Ola Skinnarmo

Äventyraren Ola Skinnarmo drar paralleller mellan att äventyra och en vardag. Det ger dig perspektiv på din eller företagets vardag. Ni får med er insikter om varför det är viktigt att kasta sig ut innan man alltid vet svaret. Han menar också om man delar med sig av sina kunskaper kan man gemensamt lösa det omöjliga! Ta del av videor och bilder från hans äventyr, och känn hur din inre äventyrare vaknar till liv.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Ola Skinnarmo

Låt dig inspireras av en av Sveriges mest anlitade och mest uppskattade föreläsare. Ola ger dig en inspirerande, energigivande och träffsäker föreläsning om hur du genom mental styrka, målfokusering och motivation lyckas med det omöjliga.

Med insiktsfullhet och humor berättar han om sina expeditioner och drar sylvassa paralleller från sina äventyr till din verklighet. Tankar du direkt kan omsätta i din vardag. Olas önskan är att hans föreläsning skall öppna upp ögonen och fungera som en vitamininjektion för alla som lyssnar, samt belysa möjligheten att lösa det omöjliga och dela med sig av sina erfarenheter.

Under Olas föreläsning blandar han prat med så väl rörliga bilder (video) som stillbilder i en multimediepresentation. Han föreläser och visar bilder från sina olika äventyr. Ola väver samman sina olika expeditioner och inspirerar alla att skapa sitt eget äventyr. Ett äventyr och en utmaning som alltid skall anpassas utifrån individens mål och syfte. Följ med honom och upplev hans äventyr på plats. Ola skräddarsyr alltid sina föreläsningar utifrån kundens önskemål.

 

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Ola Skinnarmo

Stäng meny