Paal Evjenth

Paal Evjenth

Som barn ger man sig med huvudet in först och vet att man kommer vinna och klara det, men någonstans på vägen tappar man det självförtroendet och går runt med svansen mellan benen. Det vill Paal Evjeth se en förändring på för han vet att alla är vinnare! Boka en föreläsning med Paal och ta med dig självförtroendet och vinnande attityd vidare i livet.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Paal Evjenth

Paal Evjenth är övertygad om att vi alla är födda vinnare. Hans föreläsningar bjuder på energi, humor och gedigen kunskap om attityder och personlig utveckling.

Paal menar att vi som barn är utrustade med en naturlig positiv inställning. Vi föds med starkt självförtroende, nyfikenhet, fantasi, positivt tänkande, envishet, ärlighet och förmågan att leva i nuet. Tyvärr ser vi inte dessa egenskaper lika ofta hos vuxna. Det finns många vuxna som går runt med negativa, rent av försurade, attityder. I alla företag finns dessa negativa kulturbärare, som om de tillåts få övertaget kommer att  ta död på organisationen.

Paal Evjenth talar om hur våra attityder skapas, och om hur man på enkla sätt kan ändra vanor för att utveckla en positiv och vinnande attityd. Paal pekar på hur du med rätt inställning upplever större arbetsglädje, bättre arbetsklimat, högre resultat och bättre livskvalitet.

Paal är en inspiratör som bygger sina föreläsningar på övertygelsen om att vi människor tar till oss kunskap när vi har roligt. Humor och tempo är därför viktiga faktorer i hans föreläsningar. Paal förläser med stort engagemang och brinnande entusiasm. Han är själv ett levande bevis på att positiv attityd smittar.

Paal Evjenth har arbetat med föreläsningar och utbildningar sedan 1981. Under åren har Paal genomfört över 2000 föreläsningar, vilket gör honom till en av Skandinaviens mest erfarna föreläsare. Med över 25 års erfarenhet av utbildning kan Paal skräddarsy föreläsningen/utbildningen för att möta en mängd olika behov. Uppdragen varierar från korta föreläsningar på en kickoff till tredagarsutbildningar.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Paal Evjenth