Patrik Larsson

Komiker, manusförfattare och skådespelare

När TV- och nöjesbranschen skriker efter nytänkande, kreativitet och humor är det komikern Patrik Larsson, manusförfattare till bl.a. ”Jättebästisar”, den vänder sig till. Gör det du också – boka en föreläsning med honom hos oss på Talarmäklarna!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Patrik Larsson gillar humor. Det har han alltid gjort. Han utbildade sig till komiker och ståuppare vid Dramatiska institutets standup comedy-utbildning och kunde därmed göra slag i sin dröm att få människor att skratta. En dröm han har lyckats så bra med att han har fått priser för sin humorkonst.

Med tanke på att Patrik Larsson både showar, skriver manus och regisserar är han i allra högsta grad delaktig i den svenska humor- och komedibranschen, han kan t.o.m. betraktas som en av drivkrafterna bakom humor-Sveriges nutida utveckling.

På ett eller flera sätt är Patrik Larsson involverad i några av våra mest omtyckta humorprogram på TV, bl.a. ”Cirkus Möller”, ”Jättebästisar”, ”Extra Extra”, ”RAW Comedy”, ”Stockholm Live”, ”Kvarteret Skatan” och ”Roast på Berns”. På SVT har vi kunnat se hans alter ego – mediet Karsten Torebjer – leta andar på danskt vis.

Patrik Larsson, som gärna och ofta uppträder på Norra Brunn och RAW Comedy Club, har parallellt med ståuppandet drivit ett framgångsrikt bolag inom radioreklam. Men för inte så länge sedan valde han att satsa på komikerlivet till 110 procent.

Som en del av det till 110-procentiga komikerlivet erbjuder Patrik Larsson föreläsningar och föreläsningsshower. I eventen, vilka du kan boka hos oss på Talarmäklarna, varvar han vardagliga betraktelser med hopkok och kommentarer som får dig att kasta huvudet bakåt och gapflabba.

Foto: Robert Eldrim

Patrik Larsson – din underhållare, konferencier eller moderator!

  • Du kan boka Patrik Larsson som komiker, konferencier eller moderator.
  • Kontakta oss på Talarmäklarna för att få mer information om evenemang med Patrik Larsson Han skräddarsyr gärna sina framträdanden efter dina önskemål och behov.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Patrik Larsson

Close Menu