Per Holknekt

Per Holknekt

Att lyckas ta sig från toppen till botten och sedan tillbaka till toppen är inte lätt men det har Per Holknekt lyckas göra! Nu föreläser han om hur man kan hitta balansen i livet och hur man håller sig till banan!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Per Holknekt

Per Holknekt har lyckats bygga upp stora framgångar men också rasera dem. Per föreläser om att skapa en framgångsrik organisation genom att se och bekräfta människor, visa tilltro och att ge människor chansen att lyckas. Och Pers föredrag gör skillnad på riktigt, för individen och företaget.

Per har varit världens bästa skateboardåkare och startat några av våra mest kända klädmärken – Svea och Odd Molly. Men alkoholen tog över hans liv så till den grad att han blev pank och hemlös. Idag är han tillbaka, starkare än någonsin. Per föreläser om hur man tar sig upp igen och lever ett hållbart liv.

Pers föreläsningar

Förvänta er värdefulla och känslosamma berättelser från en sällsynt spännande, mångfacetterad och inspirerande livsresa med lärdomar, insikter och nycklar till lösningar. Per Holknekt har ett gränslöst arkiv av upplevelser och erfarenheter i livets ljus och mörker. Erfarenheter som saknar motstycke. Han har gått från Slott och koja. Från gatan till Nasdaq. Per föreläser utan manus eller PowerPoint om betraktelser och iakttagelser längs livets krokiga väg, på ett sätt som är otroligt fängslande och med stark igenkänning. Det är skratt och tårar, högt och lågt. Men alltid taget ur verkligheten. Per levererar tekniker, lösningar och metoder för att leva ett hållbart liv. För Per handlar det om Human hållbarhet och om människan i processen. Om jaget och laget, om mänsklig utveckling för personliga och monetära vinster på kort och lång sikt. Resultatorienterat.

Pers erfarenheter

Per Holknekt är känd som professionell skateboardåkare, grundare av kända varumärken som Odd Molly och Svea, Big Brother-deltagare, chefredaktör, textförfattare, formgivare, mångmiljonär och multientreprenör. Men även som utblottad alkoholist. Idag är han en enormt uppskattad föreläsare. År 2014 utkom Per Holknekts självbiografi ”Per Holknekt 1960-2014”, där han berättar om de tvära kasten mellan att lyckas bygga upp fina saker bara för att, p.g.a. missbruk, rasera dem.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Per Holknekt