Per Naroskin

Per Naroskin

Per Naroskins föreläsningar är lätta att ta till sig då han blandar anekdoter med analyser. Med en föreläsning av Per får ni med er hur man hanterar konflikter och krishantering, både i jobbmiljöer och hemma miljöer.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Per Naroskin

Per Naroskin är en av landets mest efterfrågade föreläsare där han talar om ledarskap, om förändringar och om olika infallsvinklar på såväl jobb som privatliv.

Per talar bland mycket annat om livsbalans, hur man hanterar förändringar, om ledarskap, krishantering och hur man skapar goda medarbetare. Vi märker alla att arbetslivet, samhället och omvärlden förändras i allt snabbare takt. Det ställer höga krav på både organisationen, ledaren och individen. Slimmade och mer flexibla arbetsorganisationer ökar kraven på de anställda och kanske framförallt på cheferna.

Per som föreläsare

Per Naroskin bjuder på många nya infallsvinklar i viktiga frågor som rör både jobbet och privatlivet. Hans föredrag varvar anekdoter med analyser; humor med allvar, teorier med känslor. Han menar att bra föredrag ska vara som berg-och-dalbanor Man ska ha riktigt roligt när man har roligt, men det ska kännas när det är allvarligt.

Pers erfarenheter

Per Naroskin är psykolog och psykoterapeut som dessutom fuskat som stå-upp komiker. Förutom sitt arbete med patienter är han författare, medarbetare i radio och TV, utbildare, konsult och en av landets mest efterfrågade föreläsare. Han debuterade som Sommarpratare 2006.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Per Naroskin