Peter Peppe Ekmark

Peter Peppe Ekmark

För att klara saker och ting handlar det om att besluta sig om det, det menar iallafall Peppe Ekmark. Vet man vart man vill komma är det bara vägen dit kvar. Peppe inspirerar till att lyckas och ger konkreta verktyg för hur man tar sig an uppgifter och klarar dem med bravur.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Peter Peppe Ekmark

Peter “Peppe” Ekmark är helt övertygad om att du kan klara vad som helst – bara du bestämmer dig för det. Han har själv tagit sig upp från botten, tränat upp sin självkänsla och lyckats med sådant både han och omgivningen trodde var omöjligt. Han delar nu öppet med sig av sin spännande, berörande och framför allt inspirerande historia.

Peter Peppe Ekmark föreläsning

Känner du att du lever som du vill? Är det något du skulle vilja testa, men inte riktigt vågar? En Peter Peppe Ekmark föreläsning peppar ledare, medarbetare och motiverade team att nå resultat i toppklass! Allt detta genom att sälja, leda och leva med kärlek. Han talar även om hur vi med hjärtat på rätta stället kan bli trovärdiga ledare och skickliga säljare.

Om Peter Peppe Ekmark

Peppe Ekmark lyckades ta sig från extrem blyghet och låg självkänsla till att bli en dynamisk entreprenör, framgångsrik säljare och chef, bl.a. på TV3 och Metro. Han har startat över 10 företag genom åren – många framgångsrika, men vissa misslyckades och bjöd på viktiga lärdomar som vi nu får ta del av. I dag är Peppe Ekmark vd för Papilly, ett företag som jobbar för att motverka psykisk ohälsa. Han är även utbildare, föreläsare och författare till “Pojken som levde sina drömmar” och “Sälja bra eller sälja bäst: hur du hittar nyckeln till kundens hjärta”.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Peter Peppe Ekmark