Pia Lanneberg

En av Sveriges främsta experter inom personligt varumärke och ledarskap

Pia Lanneberg är en av Sveriges främsta experter inom utvecklingen av det personliga varumärket. Efter nästan 10 år som VD på en nordisk PR-byrå startade hon PBA (Personal Branding Academy) som numera är en del av konsult- och utbildningsföretaget LannebergBexelius. Under en Pia Lanneberg föreläsning delar hon med sig av kunskaper och lärdomar för vad ett starkt ledarskap består av idag, och hur företag stärker sin konkurrenskraft. Boka en Pia Lanneberg föreläsning här på Talarmäklarna!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Vi lever idag i en snabb och föränderlig värld. Behovet av ett starkt och tydligt ledarskap växer för varje dag som går. Frågan är då; vad är ett starkt ledarskap idag? Och hur kan du själv profilera dig såväl online, som offline för att stärka ditt eget varumärke? Detta är exempel på frågor som en Pia Lanneberg föreläsning går på djupet i. 

Pia Lanneberg har över 20 års erfarenhet av PR och varumärkesarbete för välkända företag och varumärken. Hon är en rutinerad utbildare och föreläsare, och har hjälpt tusentals personer att profilera sig både online som offline. Hon har skrivit boken “Ett starkt personligt varumärke: din vassaste konkurrensfördel” som handlar om hur man får varor och tjänster att sticka ut i mängden genom att utveckla sitt personliga varumärke. Pia Lanneberg är tack vare sin kunskap flitigt anlitad av chefer, ledare och entreprenörer som bollplank och rådgivare.

Därför ska du boka en Pia Lanneberg föreläsning:

  • Hon ger dig de bästa råden för att lyckas i dagens affärslandskap, och med att utveckla ditt personliga varumärke
  • Pia är en av Sveriges främsta experter inom utveckling av det personliga varumärket
  • Hennes föreläsningar är utbildande, motiverande och inspirerande!

Pia Lanneberg var med och startade LannebergBexelius som är ett konsult- och utbildningsföretag. Visionen för Pia och därmed företaget är ett mänskligare näringsliv där företag och organisationer lyfter fram människorna som sin främsta tillgång. Pia Lanneberg brinner för att hjälpa människor och företag att bli tydliga och synliga!

Ta chansen att boka en Pia Lanneberg föreläsning idag hos oss på Talarmäklarna, och förbered dig på en föreläsning som kommer vara både utbildande och lärorik!

Pia Lanneberg föreläsning

Ditt chefsvarumärke

  • Snabba förändringar och en osäker omvärld kräver tydliga och synliga ledare och alltfler har insett vikten av att profilera sig. Oavsett om du är ansvarig för flera hundra personer eller ett tiotal, är det viktigt att ha koll på vad ditt chefs-varumärke står för, eftersom det påverkar såväl din karriär och företaget du företräder. Under det här frukostseminariet får du tips och trix för att lyckas!
  • Föreläsningen går igenom; varför strålkastarljuset har riktats mot människans betydelse för framgång, vilka som har starka varumärken och vad de har gemensamt, att berätta historier som stärker ditt varumärke, varför relationsbyggarna och kommunikatörerna är vinnarna, och mer!

Pia Lanneberg föreläsning

Konsten att bli välkänd, uppskattad och efterfrågad

  • Konkurrensen om de roliga uppdragen, kunderna och jobben är tuffare än någonsin. Förändringstakten är snabbare och konkurrensen om uppmärksamhet stenhård. Det betyder att du behöver något som hjälper andra att förstå vem du är, vad du står för och hur du kan bidra. Du behöver ett starkt personligt varumärke.
  • Föreläsningen går igenom; varför människors varumärken kan stärka företagets, varför sanna historier och konkreta exempel är de bästa marknadsföringsverktygen, vad du kan göra för att bygga ditt varumärke, både online och offline.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Close Menu