Pontus Ströbaek

Komiker, skådespelare och regissör

Pontus Ströbaek är komikern, regissören och föreläsaren som sedan 90-talet jobbat i, bakom och med otaliga produktioner och framträdanden. Han har coachat flera av Sveriges största talare till perfektion, så när han själv ställer sig på scen kan det helt enkelt inte bli annat än succé. Boka en föreläsning och få en underhållande nystart, en djup analys om humorns mekanismer och lär dig konsten att äga en scen!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Med bred repertoar, humoristisk talang och lång erfarenhet från alla slags framträdanden bjuder Pontus Ströbaek på knivskarp, professionell underhållning. Han kan tala om högt och lågt, djupt och ytligt, humoristiskt och allvarligt. Gärna allt på en gång!

Pontus Ströbaek började sin karriär som ståuppkomiker redan i början av 90-talet och medverkade sedan i flera, numera kultförklarade, humorprogram tillsammans med bl.a. Fredrik Lindström och Felix Herngren. I dag är han en framgångsrik komiker, regissör och en av Sveriges mest eftertraktade föreläsarcoacher.

Listan kan göras lång över program och produktioner där Pontus Ströbaek har haft ett eller flera fingrar med i spelet. Allt från “Studio Bisarr”, “Tommy” och “Pensionärsjävlar” via “Sommartorpet” med Ernst Kirschsteiger och röstregi av tecknad film till regissör för stora teater- och musikaluppsättningar och flera roller som har lett till Guldmasken-nomineringar. Föreläsare som anlitat Pontus Ströbaek som mentor/coach är bl.a. Olof Röhlander, Annelie Pompe, Navid Modiri och Göran Adlén – föreläsare som i dag är några av landets mest efterfrågade.

En sak är säker: du har aldrig tidigare upplevt en talare som Pontus Ströbaek. Vill du ha en inspirerande nystart till nästa kickoff, uppfriskande underhållning till konferensen eller en mer djupgående föreläsning om empatisk scenintelligens, vardaglig kommunikation och konsten att leverera ett trovärdigt budskap? Då har du hittat rätt.

Boka Pontus Ströbaek hos oss på Talarmäklarna!

Vill du veta mer om denne färgstarke personlighet? Läs vår intervju med Pontus Ströbaek här!

Prata till vardags och tala från scen

  • Med en helt unik ideologi levererar Pontus Ströbaek spännande perspektiv på var det är som behövs för att du ska nå ut med ditt budskap. Både när du ska framföra senaste månadsrapporten och när du ska småprata med kollegan i fikarummet.
  • Allt handlar om att du ska våga visa dina känslor och ditt attraktionsvärde såväl från scenen som på din arbetsplats. Vem har rätt och vem har fel? Vad är en sanning? Vem vågar vara transparent?
  • Med hjärtliga elakheter och handfasta tips delar Pontus Ströbaek med sig av sina teser om kommunikation, presentation och scenskräck. Optimering, manipulation och humor i en kontrollstrukturerad röra. Boka en föreläsning med en av landets absolut bästa underhållare och presentatörer!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Pontus Ströbaek

Close Menu