Renata Chlumska

Renata Chlumska

Som den äventyrare Renata Chlumska är vet hur vikten av att kunna leda och att man som ledare är en del i gruppen som också måste dra sitt strå till stacken. Hennes föreläsningar är genuina och fyllda med positiv energi! Ingen lämnar en av hennes föreläsningar utan tonvis med nya redskap och ett leende på läpparna.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Renata Chlumska

Renata Chlumska är en av landets mest anlitade föredragshållare. Tyngdpunkten i Renatas föredrag är inspiration. Ur sin unika upplevelseportfölj har hon plockat fram ett material som alla människor har stor behållning av och som är lätt att ta till sig, både som individ och grupp.

Renata pratar mycket om att hitta rätt attityd och förhållningssätt till både sig själv och livet i stort. Att bestiga världens högsta berg eller ta sig runt nästan en hel kontinent i kanot och på cykel är i grunden samma äventyr som möter människan dagligen. Det handlar om att vara förberedd för ”en dag på jobbet”.

– Likheterna mellan att leda ett företag eller en expedition är många och slående. I båda fallen är man som individ en del i en grupp. Avgörande är att alla har uppfattat och är tränade för att nå målet. För företaget är det många gånger förödande att ha medarbetare som inte är motiverade eller förberedda. På expeditionen kan det vara skillnaden mellan liv och död, säger Renata.

När en av världens mest framgångsrika äventyrare intar scenen och berättar, då lyssnar publiken. Renata brinner för att inspirera och dela med sig av sin energi. Få föreläsare kan som hon motivera sina lyssnare att sätta upp egna mål och nå resultat. Och vi kan lova, oavsett om det handlar en personlig utmaning eller nå organisationens eller företagets mål, kommer du att ha inspiration att ta ett nytt steg framåt efter att ha mött Renata.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Renata Chlumska