Reneé Nyberg

Reneé Nyberg

Reneé är en av våra mest kända tv-profiler och är van vid manus och så väl plötsliga händelser. Hon sköter alltid allting professionellt och hennes bubbliga skratt smittar av sig på alla åhörare!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Reneé Nyberg

Renée Nyberg är en av våra mest mångsidiga programledare och tv-journalister.

I mer än femton år har hon lett allt från stor underhållning och galor till dokumentärer och debattprogram.Senast har vi sett Renée i den populära lördags underhållningen Sing-a-long och hon har belönats med det svenska tv-priset Kristallen för Bästa kvinnliga programledare.

Hon har i fyra år varit värd för Cancerfondens Rosa Bandet gala, som slagit både tittar- och insamlingsrekord och Renée har fått lysande recensioner för sina insatser.

Genom åren har Renée bland annat varit programledare för egna talkshowen Renée, Klassfesten, Vänner för livet och hyllade dokumentärserien 45 Minuter. Hon har dessutom gedigen erfarenhet av företagande bland annat som ägare till ett eget produktionsbolag.

Renée är en komplett värd som har kompetensen och personligheten för både lättsamma och underhållande sammanhang samt evenemang som kräver journalistisk skärpa.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Reneé Nyberg