Robert Kronberg

Robert Kronberg

Robert Kronberg vet vad som krävs för att ta sig till toppen, för med sig i bagaget har han med sig sina vinster inom eliten i häckhoppning, en av världens svåraste grenar. Hans föreläsningar ger er tipsen för att ha långa och hållbara mål och hur man i kropp och sinne förblir hälsosam genom svårare och lättare perioder.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Robert Kronberg

Häcklöparen Robert Kronberg föreläser om hur du med rätt attityd och inställning forcerar svåra hinder och når i mål som en vinnare i ditt eget liv.

Häcklöpning är en av världens svåraste grenar att hävda sig i och det krävs ett otroligt hårt jobb för att nå den absoluta världseliten. Robert Kronberg är svensk rekordhållare på 110 m häck med bl.a. OS och VM finaler samt ett EM brons på sin meritlista. Robert har jobbat extremt hårt både fysiskt och mentalt för att nå framgång. Det har gjort att han fått arbeta mycket med sig själv och ständigt utvecklar sig i allt han gör. Utifrån erfarenheterna från idrottskarriären har han skapat ett framgångskoncept som bygger på vilken inställning och attityd du har till livet. Det är två väldigt viktiga parametrar för att bli framgångsrik oavsett om det handlar om arbetslivet, privatlivet eller idrotten.

Robert som föreläsare

Robert är väldigt personlig och närvarande i sina föreläsningar och han lyckas verkligen engagera deltagarna. Hans mål är att deltagarna ska gå från föreläsningen med en ”aha”-upplevelse och några verktyg till egen utveckling och nytändning. Han är nu aktuell med sin nya föreläsning ”Din hållbara kropp” – där  han går igenom vad det innebär att ha kroppslig balans. Oavsett om du tränar mycket, aldrig har tränat i hela ditt liv eller har ett funktionshinder så kommer du få ut lika mycket av denna föreläsning.

I sin föreläsning Målfokus beskriver Robert komplexiteten kring att sätta upp konkreta, tydliga och genomförbara mål, som håller i alla lägen. Föreläsningen Vägen till ett hälsosammare liv är en interaktiv föreläsning om hur du skapar balans i livet vad gäller till exempel kost och träning men även kring hur du bygger din självkänsla och hanterar stress. Robert genomför även workshops, bland annat Träna smart på kontoret, där han möter er och er personal i er naturliga arbetsmiljö, med syftet att ge insikter i hur man bäst hanterar sin vardag för att undvika t.ex. belastningsskador.

Roberts erfarenheter

Robert Kronberg är svensk rekordhållare på 60 och 110 m häck, med 24 SM guld på meritlistan. Han har dessutom ett EM brons och har varit i final på såväl OS som VM. Efter avslutad idrottskarriär arbetar Robert idag bland annat som föreläsare och personlig tränare samt fystränare åt både lag och individer på elit- och motionärsnivå. Robert driver även företaget kronBee, som jobbar med träning och hälsa. Roberts föreläsningar bygger på hans samlade erfarenheter som idrottsman i kombination med flera års studier i ämnen som psykologi, konflikthantering och beteendevetenskap.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Robert Kronberg