Rune Larsson

Rune Larsson

Rune Larsson vet hur psykisk och fysiskt jobbigt det är att utmana såkallade sanningar och att orka behålla en god fysik och god kost. Men han vet också att med rätt inställning når man dit och vet man vad man vill kan man också behålla önskad livsstil.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Rune Larsson

Rune Larsson är äventyrare, extremsportare och ultradistanslöpare. Genom sina föreläsningar motiverar han dig att hitta rätt attityd, klara nya utmaningar och nå höga mål.

Tidigt i livet började Rune ifrågasätta så kallade sanningar. Han experimenterade själv med faktorer som motivation, kost och träning. Hans attityd och tydliga målsättningar har bidragit till hans otroliga prestationer. I sina föredrag inspirerar och hjälper han till att flytta mentala spärrar och göra drömmar till verklighet. Att nå dit vi vill handlar om att skapa rätt attityd och mental inställning. Att inte ta den enkla vägen utan istället våga utmana sig själv och sätta höga mål är det som får oss att växa och utvecklas.

Rune som föreläsare

Rune är övertygad om att våra attityder till stor del styr våra liv men att vi också kan välja att styra våra egna attityder. Detta ger både individen och gruppen kraft att höja sina prestationer och nå sina fulla potentialer. I sin föreläsning ger han konkreta verktyg, som alla kan applicera i sin vardag. Med en stor portion humor, intressanta berättelser och med sin positiva energi fängslar han åhörarna. Rune anpassar sina föreläsningar efter era behov utifrån valt tema:

  • Mål och motivation – hur kan vi optimera dessa faktorer?
  • Attityder – hjärnans drivrutiner.
  • Konsten att orka – kraft, uthållighet och en tydlig målbild.
  • En ultradistanslöpares sinnestillstånd.
  • Konsten att skaffa en fysisk livsstil – och behålla den.
  • Äventyr – om upplevelser och lärdomar från olika äventyr.

Runes erfarenheter

Rune Larsson är fallskärmsjägare, högstadielärare, författare, äventyrare och föreläsare. Han har under flera år varit en av världens bästa löpare på extremdistanser. Han har bland annat rott över Atlanten, sprungit tvärs över Amerika, bestigit det högsta berget utanför Himalaya och vunnit det 246 kilometer långa loppet Spartathlon hela tre gånger. Han har även blivit utsedd till Årets talare.

Foto: Zackarias Larsson

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Rune Larsson

Stäng meny