Sabina Dufberg

Sabina Dufberg

Att nå de mål man satt upp, både psykiskt och fysiskt krävs en långvarig balans i båda delar. För att må fysiskt bra måste även psyket hänga med. Hur man optimerar kost, träning, vardagen, och alla bestyr där till, är vad Sabina Dufberg föreläser om. Ta också del om hälsa, hur man når resultat i träning, livsstil, och mindfulness, är är några av Dufberg främsta ämnen.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Sabina Dufberg

Sabina Dufberg har träning som livsstil och ger inspirerande föreläsningar inom områdena träning, kost och hälsa. Motiveras av Sabina som är känd från bland annat Biggest Loser och författare till populära böcker om hälsa.

Psykisk och fysisk styrka är inte frågan om något ”quick-fix” utan beviset på en hållbar livsstil. När du bestämt dig för att investera i dig själv hjälper Sabina dig att komma närmare dina mål. Det handlar om att leva som man lär utan avkall på livet, njutningen och passionen. Fysiskt resultat handlar inte bara om träning utan även om kost, mental stabilitet, incitament och ett långsiktigt åtagande. Sabina guidar dig till att hitta balansen mellan utmaning och stimulans så att du utvecklas och når dina mål.

Sabina som föreläsare

Under sina föreläsningar inspirerar Sabina dig till att tänja på dina gränser. Hon varvar teori, demonstrationer och interaktiva övningar som gör att du lättare tar till dig budskapet. Det handlar mycket om att uppleva till skillnad från att bara lyssna. Som deltagare får du med dig praktiska verktyg och kunskaper som du direkt kan använda i det dagliga livet. Varje föreläsning är unik och anpassas efter gruppens samman-sättning, dynamik och era målsättningar samt förutsättningar. Exempel på teman:

  • Viktminskning och hälsa
  • Hur får du resultat i din träning?
  • Kost & träning
  • Motivation & livsstil
  • Mindfulness

Sabinas erfarenheter

Sabina har över 22 års erfarenhet av att leda andra i träning och har genom åren coachat & utbildat andra tränare likväl som hjälpt allt ifrån elitidrottare till rehabiliteringspatienter. Idag driver Sabina företaget Laine Lifestyle consulting, är en flitigt anlitad föreläsare, författare till böckerna ”Tänk om Tänk rätt” samt ”Snygg och Stark -den ultimata träningsguiden”, träningskonsult på Sturebadet och tv-profil som tränare för Biggest Loser Sverige.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Sabina Dufberg