Sara Persson

Sara Persson

Hur hävdar mig och tar sig till toppen i ett mans dominerat yrke? Det har Sara Persson stenkoll på! Hon är fotbollsdomare på elit nivå för både dam och herr. Hon vet vad som krävs för att vara en ledare, och även hur man själv måste kommunicera för att få det utfall man vill ha. Just detta är det som hon föreläser om också, vilket gör att det är trovärdigt och lätt att ta till sig.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Sara Persson

Sara Persson är fotbollsdomare på elitnivå, även internationellt. Idag har hon inspirerande föreläsningar om ledarskap, om hennes väg till toppen, om att vara kvinna i en mansdominerad sport och konsten att fatta tuffa beslut under press.

Sara Persson föreläsning

Sara Persson vet vad som krävs för att ha ett gott ledarskap, hur man ska kommunicera på ett bra och rättvist sätt, samt hur man som kvinna kan utmana normer och föreläser bl.a om upplevelser som kvinnlig domare för herrfotbollen. Hon har inspirerande föreläsningar med ett unikt perspektiv om hur man bygger starka team med fokus på kommunikation, ledarskap och kroppsspråk.

 

Om Sara Persson

Sara Persson är domare för både dam- och herrfotboll på elitnivå och hennes meriter är många. Hon har utsetts inte en, utan två gånger som Årets domare på Fotbollsgalan i Sverige, och hon är numera 1 av 18 kvinnliga domare som utsetts till elitgruppen i UEFA-cupen. Hon är även med på listan över kandidater av domare till VM i Frankrike 2019. När Sara Persson inte dömer fotboll jobbar hon som djurskyddskontrollant inom Länsstyrelsen, men hennes erfarenheter som domare hjälper henne i alla sorters sammanhang.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Sara Persson