Sascha Abdelnabi

Pedagog och eldsjäl

När Sascha Abdelnabi spelade fotboll som barn ville han, trots att han var duktig i idrott, spela i det sämsta laget. Han ville kämpa mot oddsen och att David skulle slå Goliat. Det vill han än i dag. Han har i många år jobbat på heltid för att hjälpa ungdomar och familjer som av olika orsaker far illa. Med en Sascha Abdelnabi föreläsning får du djup insikt i viktiga och aktuella ämnen, samtidigt med en stor dos inspiration till hur du kan göra något betydelsefullt för andra.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Sascha Abdelnabi har länge lagt all sin tid, både på jobbet och privat, på att försöka nå ut till ungdomar i destruktiva miljöer tillbaka till en meningsfull tillvaro. Under en Sascha Abdelnabi föreläsning möter du en sann eldsjäl som kan konsten att väcka tillit och engagemang hos varje människa han möter.

Det var under somrarna som kolloledare på Barnens ö som Sascha Abdelnabi förstod att han hade en förmåga att nå ut till ungdomar som inte mådde bra. Han märkte att han sögs till dem som var utanför gruppen och ville få med dem i gemenskapen, och det stod tidigt klart för honom att det var med utsatta ungdomar han skulle jobba.

Sascha Abdelnabi är utbildad idrottslärare vid GIH, personlig tränare, HAP-terapeut, massör och har över 20 års erfarenhet av socialt/pedagogiskt arbete. I dag driver han företaget Saschas Familjearbete AB och jobbar på heltid med komplex öppenvård, ofta på uppdrag av Socialtjänsten, men även av företag, skolor och privatpersoner.

En Sascha Abdelnabi föreläsning är en känslomässig bergochdalbana fylld av både tragiska och lyckliga människoöden och -möten, en inspirationsboost och en verktygslåda till att ta tag i de ungdomar som annars hade kunnat falla mellan stolarna.

Boka en inspirerande föreläsning med Sascha Abdelnabi hos Talarmäklarna!

Sascha Abdelnabi föreläsning:

  • Föreläsningarna med Sascha Abdelnabi skräddarsys efter dina önskemål och behov. Kontakta oss på Talarmäklarna för mer information och bokning!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Close Menu