Stefan Einhorn

Stefan Einhorn

Författare till ”Konsten att vara snäll”, och att blivit utsedd till den bästa läraren vid Karolinska Institutet kanske det inte är en chock att ämnena han förläser om handlar om snällhet, etik, klokhet, men också medicin etik och ledarskap. Han har flera år som föreläsare i ryggsäcken. I hans föredrag tar han även tag i ämnen som problemlösning och hur man leder till framgång.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Stefan Einhorn

Stefan Einhorn bjuder i sina föreläsningar på livsvisdom och klokskap. Med sitt budskap om medmänsklighet och snällhet går han på tvärs mot dagens uppskruvade individualistiska samhälle.

Stefan Einhorn är professor i molekylär onkologi vid Karolinska Institutet. Han är dessutom en ofta förekommande gäst i radio och TV och har skrivit flera böcker, såväl fack- som skönlitteratur. Stefan Einhorn slog igenom med boken ”Konsten att vara snäll” år 2005 – en bok som sålts i över 300 000 exemplar och översatts till 18 språk.

Stefan Einhorn är sedan många år verksam som föreläsare och har blivit utsedd till bästa lärare vid Karolinska Institutet. Han föreläser inom områdena etik, snällhet, klokhet, ledarskap, medicinsk etik samt livsvisdom. Andra teman är optimal problemlösning med föreläsningar som konsten att bli klok, det visa ledarskapet och vägen till framgång.

Hans slutsats, som bygger på vetenskapliga studier, är att det sätt på vilket vi bemöter och stöttar våra medarbetare och andra medmänniskor i slutändan kommer att avgöra hur framgångsrika vi blir och hur väl en arbetsgrupp lyckas.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Stefan Einhorn