Stefan Sebö

Stefan Sebö

Att få företaget att lyfta till nästa nivå utan kostnad ligger i att investera i sina medarbetare och anställda. Det menar iallafall Stefan Sebö, och hans föreläsningar är roande och fyllda med konkreta tips.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Stefan Sebö

Stefan Sebö är en av Sveriges mest erfarna och uppskattade talare inom området försäljning, medarbetarutveckling, förändringsarbete och konsten att utveckla vinnande team.

Stefan har hjälpt hundratals företag och tusentals människor att växa till nya höjder. Genom inspirerande, engagerande, intressanta, roliga och framförallt lärorika föreläsningar eller seminarier, talar han om metoder och arbetsätt som omgående ger resultat.

Stefan vet vilken oerhörd kraft och potential som finns inom oss. Att utveckla medarbetaren och individen är den bästa insatsen ett företag eller organisation kan göra. Det är nämligen ingen kostnad, det är en investering som direkt kommer att ge utdelning. Stefans förläsningar innebär en riktig vitamininjektion som skapar en positivitet och ger deltagarna verktyg så att de känner sig stärkta att ta tag i sin egen utveckling. Stefan föreläser bland annat om:

  • RESULTAT- Recept på framgång
  • Inspiration Motivation & 100 % Engagemang
  • Säljade kundservice
  • Merförsäljning
  • Personlig utveckling och målstyrning
  • Förändring med framgång

Stefan Sebös erfarenheter

Stefan har mer än 30 års erfarenhet från de områden han föreläser inom. Han har arbetet med 100 000-tals människor och flera hundra företag däribland Astra, MTG-media, Glitter, IKEA, Karolinska universitetssjukhuset, Sportlife, TV4, Ericsson, Telenor, Unicef, Väla köpcentrum, Försäkringskassan, Volvo, Apoteket mm. Stefan är även författare till en rad böcker varav de senaste böckerna är ”Resultat – konsten att bli den du vill” (2009) och ”Resultat – din guide till personlig framgång” (2012).

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Stäng meny