Susanne Einhorn

Susanne Einhorn

Man får sig super nöjda kunder om man har lyckliga säljare som gör att vinsten går i taket. Det säger iallafall Susanne Einhorn. Det behövs ingen helrenovering för att detta ska funka, utan det är smågrejerna som gör den stora skillnaden,

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Susanne Einhorn

Med stor entusiasm och träffsäkerhet föreläser Susanne om hur du lyckas överträffa kundens förväntningar och därmed öka lönsamheten.

Susanne är rätt föreläsare när det gäller att vässa säljet på ert företag och i er organisation. ”Supernöjda kunder och lyckliga säljare” är namnet på Susanne Einhorns bok. Supernöjda kunder, lyckliga säljare och framgångsrik försäljning är enligt Susanne ingen utopi. Susanne ger tydliga och konkreta verktyg och menar att det är de små stegen som gör den stora skillnaden.

Susanne har mer än 10 års yrkeserfarenhet från detaljist- och servicebranschen i såväl USA som Sverige. Sedan 22 år arbetar hon med att förbättra och effektivisera försäljningsarbetet i olika typer av organisationer. Med energi, entusiasm och träffsäkerhet ger Susanne tydliga råd när hon förmedlar sitt budskap.

– När Du öppnar den inre drivkraften och kreativiteten sker magi. Allt du ger från hjärtat får du tillbaka. Det är upplevelser och relationer du säljer, säger Susanne.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Susanne Einhorn