Susanne Pettersson

Susanne Pettersson

Att hitta kraften inom sig själv kan vara svårt nog, men Susanne Pettersson lyckas hitta den i alla hon stöter på. Hon talar med en värme och en glöd som inte lämnar någon oberörd, och hon vet vad som krävs för att ta sig till toppen tackvare hennes år som elitidrottare inom bordstennis.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Susanne Pettersson

Susanne motiverar och inspirerar människor till att ta fram kraften inom sig för att må och prestera bra. Med glädje och mycket skratt visar hon på hur man når framgång i sitt liv, gruppen och i organisationen. Susannes föreläsningar lämnar ingen oberörd.

Susanne Petterssons glöd går inte att ta miste på. Hon är en föreläsare som med engagemang och värme lyckas fånga åhörarnas intresse på ett briljant sätt. Susanne är en mycket efterfrågad föreläsare, samt en av Skandinaviens ledande konsulter och inspiratörer inom förändringsarbete. Susanne är kommunikolog och har 20 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till bestående framgång, kraft och balans. Susanne har tidigare själv varit elitidrottare och landslagstränare i tennis.

Susanne agerar som konsult och föreläsare inom näringslivet, offentliga sektorn och idrotten. Hon är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare på Riksidrottsförbundets Elitidrottscentrum, Bosön.  Susanne är författare till succéböckerna ”Leda  med förtroende”, ”Ta fram kraften inom dig” och ”Bryt ihop och kom igen”. I oktober 2012 kom Susanne ut med sin senaste bok ”Dra åt samma håll!”.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Susanne Pettersson

Stäng meny