Thomas Erikson

Thomas Erikson

Vissa personer kan man verkligen inte prata med, några pratar för länge, vissa säger inte ord alls, och allt för många är osammanhängande! Med en föreläsning av Thomas Eriksson får ni reda på varför folk ter sig på olika sätt och hur man själv bemöter andra för att minimera konflikter.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Thomas Erikson

Thomas Erikson har de senaste arton åren tränat närmare fyra tusen chefer och ledare till att bli bättre och effektivare ledare. Han föreläser idag om kommunikation, mänskligt beteende och ledarskap.

Har du någon gång försökt resonera med din partner och ingenting gick som du tänkt dig? Eller i förvirring lämnat ett möte med känslan att du sannerligen inte begrep dig på de övriga i rummet? Och värst av allt: vissa verkar aldrig fatta vad du säger – hur tydlig du än är. Thomas Erikson har blivit känd bland allmänheten som författare till boken ”Omgiven av idioter” som är översatt till 22 språk och som sålts i över 350 000 exemplar över hela världen. Uppföljaren ”Omgiven av psykopater” skrevs efter att Thomas funnit att vissa läsare av den första boken missbrukade budskapet han ville förmedla. Idag föreläser han om konsten att kommunicera och om ledarskap.

Thomas föreläsningar

Thomas ger inspirationsföreläsningar med hög igenkänningsfaktor som garanterat ger er många aha-upplevelser. I föreläsningen ”Omgiven av idioter” lär du dig av beteendevetenskapen och den senaste forskningen hur du snabbt och smidigt kan läsa av människorna i din omgivning och minska mängden missförstånd. Du upptäcker hur du bättre kan förstå dig på de du möter i vardagen samtidigt som du kraftfullt utökar din självinsikt. Föreläsningen ”Hur du går från stressad chef till avslappnad ledare” pekar på varför det är så svårt att vara en bra chef och vad du kan göra åt det.Alla föreläsningar anpassas efter målgruppens behov, önskemål och förkunskaper.

Thomas erfarenheter

Thomas Erikson är föreläsare och författare. Han arbetar med att utveckla företag och organisationer utifrån ett ledarperspektiv. Thomas driver en egen konsultrörelse som arbetar med beteendeförändringar inom företag och organisationer. De senaste arton åren har han tränat närmare fyra tusen chefer och ledare till att bli bättre och effektivare ledare. Thomas är licensierad på ett antal metoder som syftar till att stärka ledarskapet inom en organisation. Med sina böcker som bas föreläser han med stor framgång över hela Europa.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Thomas Erikson