Thomas Fogdö

Thomas Fogdö

För lyckas prestation krävs det psykiska och inte alls lika mycket av det fysiska förutsättningarna. Thomas Fogdö föreläer om att bemöta motstånd med drivkraft och skaffa sig en tydlig målsättning!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Thomas Fogdö

Lägger du av vid en motgång, eller vänder du motgången till en framgång? Thomas Fogdö anser att sättet att hantera motgång och motstånd oftast är det som avgör om man kommer att lyckas bra eller mindre bra.

Inställning och attityd betyder mer än de fysiska omständigheterna. För högpresterare som lärt sig att möta och hantera motstånd blir motståndet istället en drivkraft för att engagera sig. Thomas föreläsning handlar om prestation, om vad vi behöver för att kunna prestera på högsta nivå. Thomas Fogdö förlamades på ett träningspass och talar i dag om sina erfarenheter. Thomas är oerhört uppskattad för sitt sätt att belysa vikten av motivation och av att anstränga sig för att nå mål.

Thomas Fogdö var tidigare utförsåkare i Sveriges alpina landslag och vann världscupen i slalom 1993. Två år senare bröt han ryggraden på ett träningspass och blev förlamad från midjan och ned. I dag är han egen företagare och arbetar som mental rådgivare parallellt med att han föreläser om sina erfarenheter, som idrottare, patient och näringsidkare. Hans ämnen handlar om målfokusering och mental träning, om konsten att möta motstånd och att ta framgång.

I sin bok ”Möta motstånd” skriver Thomas kring temat “att vända motgång till medgång och medgång till framgång” detta med en koppling både till sin idrottskarriär och livet före olyckan i Åre och till livet efter olyckan

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Thomas Fogdö