Thomas Ravelli

Thomas Ravelli

Oavsett vad du gör handlar det om att du ska ha roligt, detsamma gäller vägen dit. Hur man lyckas med får du med dig från en föreläsning med Thomas Ravelli. Genom sina år på elitnivå inom fotbollen vet han mycket väl hur glädjen, lagandan, och möjligheten att växa är det som präglar mycket av resultaten.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Thomas Ravelli

Se dig själv som vinnare och ha roligt på vägen.

Kan man träna sig till bättre fysisk form borde man också kunna träna sitt mentala tillstånd, eller hur! Thomas Ravelli har en lång karriär som fotbollsspelare på elitnivå bakom sig, och under dessa år har han lärt sig mycket om motivation och laganda. Thomas vet att alla kan utvecklas, bara man har modet att ta sig ur sin komfortzon och våga öppna dörren till det okända. Thomas tar många paralleller från spelplanen: ”Om du inte investerar eller satsar något kommer du aldrig att vinna någonting, utom i bästa fall spelar du oavgjort”.

Thomas förmedlar en känsla av glädje, tillfredsställelse och lycka till sin publik. Ofta lämnar åhörarna salen med ett leende på läpparna och en känsla av att vara oslagbara och handlingskraftiga. Thomas mål är att alla ska känna sig som vinnare, vad de än sysslar med, och att vägen dit ska vara rolig.

Thomas föreläser om att utvecklas som individ men framförallt att utvecklas som individ i laget. I Thomas föreläsning dras många paralleller mellan fotbollslaget och arbetslaget på ett slående sätt:

  • Vem gör målen?
  • Vem spelar fram?
  • Vem är speluppläggaren?
  • Vem gör försvarsarbetet?

Thomas föreläser med hjälp av sina erfarenheter om individutveckling i grupp och arbetslag. Han är även en duktig konferencier

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Thomas Ravelli