Tina Thörner

Tina Thörner

Tina Thörner har verkligen levt ett händelsefullt liv, allt ifrån kidnappning, jobbat med folk från runt om jorden, och kartläsare i rally! Med hennes föreläsningar får ni med er hinkvis med energi och redskapen för hur man bemöter andra människor hur man vågar ge sig in med huvudet först i nys utmaningar.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Tina Thörner

Tina Thörner talar om hur man med positivt tänkande skapar sin egen lycka och får gott självförtroende.  Lyssna till världens mest framgångsrika kvinnliga kartläsare som vet vad som krävs för att skapa oanad växtkraft i er organisation.

Tina har kämpat för att klara yrkets hårda krav och samtidigt hantera en ofta oförstående omgivning. Genom att skapa en livsfilosofi i världsklass kan du klara av motvind och vända det till medvind, utan att bli stressad. Hennes föreläsningar får dig att inse hur mycket du själv styr din framtid och hur du vågar tänka nytt.

Tinas föreläsningar

Tina Thörner är en otroligt öppen, ärlig och varm person. Hennes engagemang går inte att ta miste på och hon skapar enorm energi. Hon fyller sina föreläsningar med action, berättelser och bilder från sitt liv som professionell kartläsare och entreprenör. Tina är en föreläsare med glöd som berör på många plan och ger deltagaren en insikter att ta med sig hem. Tina föreläser även om integration och motivation. Hur bemöter man människor som har helt andra världsbilder? Tina har bland annat jobbat ihop med 16 nationaliteter, 4 religioner, män från världens alla hörs, varit kidnappad i Mauretanien, haft en AK4 mot tinningen och köpt mig fri. Tina pratar utifrån egna erfarenheter om hur mångfalden gjort att hon vuxit och kunnat bli bäst i världen och även blivit en världsmedborgare. Hon påvisar att vi alla är medmänniskor och behöver träna in nya förhållningssätt och attityder när vi står inför nya utmaningar.

Tinas erfarenheter

Tina Thörner är som kartläsare en av de största profilerna inom rallysporten. Hon har varit damvärldsmästare i rally tre gånger, varit totaltvåa i Svenska rallyt och hon har vunnit Marocko Rally Raid. Hon arbetar som teamledare och PR-profil för Mitsubishi och tidigare med GM och Ford. Tina är även författare till boken ”20 år med grussprut i rallycirkusen”.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Tina Thörner