Tomas Dalström

Tomas Dalström

Thomas Dalström är expert på hur hjärnan funkar och hur olika digitala föremål gör eller förstör, hur multitasking påverkar hjärnan, och sömnens vikt för hjärnans välmående. Boka en föreläsning med honom och få er lätt applicerade verktyg för hur man på bästa sätt gynnar sin gärna och allt den är skapad att göra!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Tomas Dalström

Tomas Dalström lär dig städa bort störande element för att maximera din hjärnkapacitet! Hans böcker hyllas av hjärnforskare och pedagoger, medan hans föreläsningar har hjälpt många att jobba mer fokuserat, känna sig mindre stressade och samtidigt bli mer effektiva.

Tomas Dalström är en av Sveriges mest efterfrågade experter inom skrivande, läsande och inlärning sett ur hjärnans perspektiv. Han beskriver – med utgångspunkt från hjärnan – hur de olika processerna fungerar och när de fungerar optimalt. Och vad som händer – och hur resultatet påverkas – av multitasking, störande miljöer, när du läser på papper eller skärm, din sömn och andra pauser.

Tomas föreläsning

Störande miljöer och ständiga distraktioner kostar miljarder kronor, sänker betyg och bränner ut människor. Tomas Dalström har systematiskt plöjt igenom litteraturen och sammanställt några av de bästa tipsen för att göra din hjärna mer fokuserad, utvilad och effektiv! Föreläsningen bygger på hans uppmärksammade bok ”Din hjärna från 2008 är mer effektiv än den du har i dag – så kan du återställa den”. Du får forskarnas konkreta råd och tips om hur du kan öka din kapacitet med 40 procent.

Tomas erfarenheter

Tomas Dalströms har arbetat som copy- och scriptwriter. Idag är han en rutinerad, kunnig och uppskattad föreläsare och författare. Han har tidigare skrivit och föreläst om boken ”Bäst i text Läseboken/Skrivboken” som har hyllats av hjärnforskare och pedagoger över hela landet. Hans senaste bok ”Din hjärna från 2008 är effektivare än den du har i dag – så kan du återställa den.”, har även den blivit mycket uppmärksammad. Tomas är med på listan med Sveriges 100 mest efterfrågade frilansjournalister, ämnesexperter och bloggare. Tomas är med i ett av Sveriges intressantaste språkprojekt som konsult med specialistkompetens. Han skriver också om hjärnan och kommunikation i Meetings International och Dagens Media.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Tomas Dalström