Tommy Olausson

Tommy Olausson, rehab, rörelseträningsexpert, föreläsare

Tommy Olausson

Tommy Olausson är rehabexpert och vill bli bäst i världen på rörelse, helhetsanatomi och biomekanik. Dessa metoder ger fantastiska resultat i stresshantering, målsättning, psykiskt samt fysiskt välmående och affärsnytta. Tommy Olausson har sökt svar i över 20 år på varför man får ont i kroppen. Han är idag en av de främsta experterna i världen inom rörelse. Han och kollegorna har hittat banbrytande nycklar till mental och fysisk frihet.

 

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Tommy Olausson är expert på rörelse, helhetsanatomi och biomekanik. Hans passion för rörelseträning började när han förlorade sin fotbollskarriär till skador och bestämde sig för att bli bäst i världen på rörelse. Idag är Tommy Olausson en av världens främsta när det kommer till träning, behandling och optimering av vardagliga rörelser, som att gå och springa

Tommy Olausson är grundare av Walkfeeling som arbetar just med rörelseträning. Walkfeeling är en helt ny företagsfriskvård och det finns inget liknande på marknaden. Walkfeeling handlar om att motverka vad som händer med kroppen på sikt om den inte arbetar som ett team och hur man kan förebygga samt bli medveten om hur små förändringar har stora mänskliga och ekonomiska vinster. Walkfeeling jobbar för att göra rätt sak i rätt tid för en långsiktig och hållbar  friskvårdskultur. Tommy Olaussons metoder och tips är för alla oavsett ålder och om man gillar träning eller inte.

Idag erbjuds det utbildning inom nästan allt, tittar man inom hälsa och friskvård hittar vi tex utbildningar i löpteknik, hur man använder maskinerna på gymmet rätt, hur man djupandas, kosthållning, yoga, mindfulness etc. Men utbildning i hur man till vardags använder kroppen rätt saknas. Precis som Tommys företagsvision berör hans föreläsningar också att lära känna, förstå och använda din kropp utifrån ett nytt unikt helhetsperspektiv för bästa resultat.

Tommys föreläsningar och sätt att arbeta med rörelseträning är inspirerande och kan göra reell skillnad i människors liv. Han tror stenhårt på att få hela kroppen att jobba som ett team för att må som bäst. Att tidiga insatser är lösningen vet han av egen erfarenhet. Allt handlar om att vara lyhörd för kroppens behov. Ett av Tommys motton är: “om du lyssnar på din kropp när den viskar behöver du inte höra när den skriker”.

Boka en motiverande, nytänkande och interaktiv föreläsning med Tommy Olausson och få en föreläsning fylld med hans bästa råd baserat på lång erfarenhet inom rörelseträning samt hans egna upplevelser med skador. Tommy är känd för sin goda energi på scen, att skapa nyfikenhet kring sina ämnen och skapa igenkänning hos de som lyssnar. Hans föreläsning bygger på både teori och diskussion från såväl vetenskap som case från verkligheten. Tommy klargör allt det ni har funderat över kring vilka vanor som är just dåliga vanor och vad som faktiskt är naturligt. Han riktar sig till företag som är redo att arbeta förebyggande och förstår värdet av arbetet. Tommy inkluderar därför också några enkla övningar som bygger ihop kroppen och skapar balans som ett team och sammanfattar det han pratar om i teorin.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Tommy Olausson