Yvonne Skattberg

Yvonne Skattberg

Att skratta åt det allvarliga tar bort tabun och gör det lättare att ta till sig, så det är precis vad Yvonne Skattberg. Hon tar sig ann att prata om det tuffa och tunga, men med en värme och glöd som gör alla berörda.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Yvonne Skattberg

Yvonne Skattberg är en prisbelönt föreläsare, komiker och konferencier. Yvonne både underhåller och berör och hennes modiga och humoristiska framträdanden träffar rakt i både hjärta och hjärna.

En förställning med Yvonne lämnar både söt och bitter eftersmak. Hon vågar prata om ämnen som vi alla känner till och tänker på, men aldrig vågar ta på. Och hon gör det på ett proffsigt, öppenhjärtigt och humoristiskt sätt. Yvonnes starka scennärvaro, frispråkiga tunga och träffsäkra humor levererar en riktig berg-och-dalbane-föreställning.

Yvonne som underhållare

Yvonnes scennärvaro är påtaglig. Hon har en vass tunga och skarpt sinne, men samtidigt också ett stort varmt hjärta. Yvonne har en märkbart god känsla för att läsa av publiken och kan anpassa sina framförande till de flesta sammanhang. Hennes föreställningar är vågade, ärliga och träffar rakt i hjärtat. Yvonne har den unika förmågan att få sin publik att skratta åt allvarliga saker. Hon framför sina föreläsningar ”Alla har råd”, ”Varför gå in i väggen när det finns dörrar” och ”Alla har ADHD” på ett humoristiskt, insiktsfullt och personligt sätt.

Yvonnes erfarenheter

Efter en smärre 30-års kris sadlade Yvonne om från ansvarig utgivare på ett tidningsförlag till underhållare på heltid. Hon har hunnit med att arbeta med flera stora namn inom svensk humorelit såsom Ann Westin, Anna-Lena Brundin, Marika Carlsson och många fler. 2007 fick hon pris som årets kvinnliga ståuppkomiker med motiveringen ”en jävla standupstjärna till jänta från obygden som roar och oroar och charmar alla med sina naiva och vassa samhällsbetraktelser”.

Hon med Barnarbetarorkestern och humorshowen ”Alla har råd”, spelar in en dramadokumentär om HIV och medverkat i humorturnén ”Badflickor”. Hon har tidigare medverkat i ett stort antal TV- och radioprogram såsom ”Släng dig i brunnen” och ”Extra extra” i SVT och ”Comedy fight club” på TV3, turnerat med krogshower som ”Offroad” och ”En liten jävla krogshow”.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Yvonne Skattberg