Annie Seel

Annie Seel har kallats helt galen, men det tar hon som en komplimang! Det är en styrka att hitta och bygga sin egen stege i karriären, arbetslivet eller livet i stort. Denna obändiga vilja och drivkraft att genomföra det hon har föresatt sig, har fört henne runt hela världen där hon upplevt många kulturer och olika livsvillkor. Och det har blivit hennes passion.

Annie har gått sin egen väg, ibland kantad av hårda motgångar men oftast med succé. Hon har kommit att bli känd som hela världens “rallyprinsessa” genom en kombination av envishet, kunnande, äventyrslystnad, benbrott och en målmedvetenhet som kan försätta berg. Annie är gärna den kvinnliga pionjären som tar sig an utmaningar som många inte ens drömmer om, ofta inom typiskt tuffa och manliga områden. Utan att vara manhaftig, tvärtom tar hon vara på den kvinnliga styrkan.

Annie som föreläsare

Föreläsningen "Ingen minns en fegis" handlar om att våga ta en annan väg till framgång. Att i en valsituation våga välja det som inte alltid är lättast, men ändå kanske mer rätt beroende på målet. Annie uppmuntrar alla att slänga ut jante från hjärnkontoret, och att våga ta det första steget. Även om saker går fel och man misslyckas på vägen, så kommer man oftast till mål på något sätt. Man behöver inta vara bra eller bäst för att ta första steget – man blir bra under resans gång! Grundinnehållet i föreläsningen vinklas eller anpassas så att det passar till evenemanget, målgrupp och syfte med föreläsningen. Föreläsningen passar därför från små grupper till stora kongresser. Du kan även anlita Annie som moderator eller konferencier.

Annies erfarenheter

Annie har jobbat på stora företag, startat upp nya projekt och verksamheter. Hon är utbildad marknadsekonom och hon har startat reklambyrå Happy Industries AB och reklamnätverket Salladh.com. Förutom yrkeskarriären har hon gjort sig känd som äventyrare och tävlingsförare i världens farligaste motortävling Dakarrallyt – det mest “macho” inom motorsport. Annie har ett flertal gånger - trots brutna händer, fötter och motorhaverier – alltid nått mål. 2017 kom hon även ut med boken ”Ingen minns en fegis”.

Föreläsningsområden:

  • Inspiration
  • motivation
  • sätta mål
  • prestation
  • mod
  • drivkrafter
Referens

”Vill tacka dig för en härlig insats hos oss förra veckan – vi är supernöjda med din föreläsning. Du motsvarade alla förväntningar! Energi, karisma, utstrålning, berör alla... Tack Annie!”

Industriföretag

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår