Om oss

Vi finner rätt talare, moderator eller underhållare till din viktiga dag.

Önskar ni en föreläsare som lever upp till era högt ställda krav? Då tror vi att ni kommer att uppskatta Talarmäklarna och vår policy. Vi kan genom gedigen marknadskunskap och lyhördhet skapa den trygghet du som beställare förväntar dig av en professionell talarförmedling. När du kontaktar oss kan du vara säker på att du talar med en kunnig rådgivare som alltid gör sitt yttersta för att du som kund ska få exakt den talare du önskar.

Vi på Talarmäklarna har ett unikt kontaktnät och kan idag erbjuda så gott som hela Sveriges talar-elit från ett brett spektrum av ämnesområden. Vi har stor kunskap med många års erfarenhet och känner till varje talares unika styrkor. Oavsett om du söker en talare till en kick-off, ett kundevent, en konferens eller ett internt evenemang, och mycket mer så kan vi hjälpa dig att hitta exakt den person du söker.

Vi samarbetar endast med landets främsta talare inom sina olika områden. Här finner du experter, underhållare, inspiratörer, entreprenörer, äventyrare och andra kända personligheter.

Vi finner rätt talare, moderator eller underhållare till din viktiga dag.

När du bokar föreläsare,moderator eller underhållare via oss på Talarmäklarna kan du vara säker på att du gör ett tryggt val.Du kommer att får just den person som är rätt för ditt evenemang. Föreläsare hos Talarmäklarna har mycket erfarenhet från ett flertal uppdrag med goda referenser och utvärderingar.

Vi genomför utvärderingar efter varje uppdrag, allt för att säkerställa en hög kvalitet, och att alla fick vad de hade önskat. Vi kan med vår branscherfarenhet och lyhördhet lotsa dig genom urvalsprocessen så att du blir nöjd med ditt val.

Föreläsare i alla prisklasser

Professionel rådgivning

Snabba svar på alla frågor

Din väg från idé till succé

Vi arbetar målmedvetet för att säkerställa att du får rätt person till ditt evenemang, och att du blir nöjd med ditt val. Eftersom vi har stor kunskap om de olika föreläsarprofilerna i vår talarbank kan vi ofta redan i första samtalet matcha och föreslå tillgängliga talare för det aktuella tillfället.

  • Behovsanalys: vi tar tillsammans med er fram en kravprofil utifrån era behov.
  • Matchning: vi letar fram ett par personer ur vår talarbank som stämmer på er kravprofil.
  • Förslag:utifrån dessa förslag väljer ni den person som bäst möter era behov.
  • Bekräftelse: när ni beslutat vilken person ni önskar boka så skickar vi en bekräftelse på er bokning.
  • Förberedelser:vi och föreläsaren hjälper er att planera uppdraget.
  • Genomförande: vi säkerställer att föreläsaren genomför uppdraget till er belåtenhet.
  • Uppföljning:vi gör tillsammans med er en utvärdering av uppdraget.

Några av våra föreläsare

Moderator

Lydia Capolicchio

Lydia Capolicchio vet hur man skapar tillit och på bara några sekunder är samtalen igång och flödar! Hennes inriktningar är främst näringsliv, stat och kommun

Bemötande

Eva Gyllensvaan

Eva talar om bemötande och kundvård. Hennes föredrag är fakta baserade och hon framför det pedagogiskt och lugnt så att alla i publiken kan förstå

Förändring

Lennart Jangälv

Lennart Jangälv menar att ledning handlar om att testa nya saker som snabbast och enklast fixar problemen och situationer. I hanns föreläsningar får ni med

Close Menu