Jessica Cederberg Wodmar

Jessica Cederberg Wodmar är en av Sveriges främsta och mest inspirerande hållbarhetsexperter. Hon visar varför hållbarhet är ett ämne som är lönsamt, superaktuellt och även framkallar skratt av igenkänning.

Siffror säger inte allt, men de kan säga mycket. Hållbarhet är idag en vinstaffär som det inte går att göra förlust på. Men för att vinna måste vi våga satsa och bryta gamla mönster. Tillsammans kan vi möta utmaningarna. Utmaningarna blir möjligheter. Möjligheterna blir vinst. En vinst för alla. Detta är vad Jessica fokuserar på i sina intressanta föreläsningar. Det finns få saker inom området hållbarhet som inte Jessica känner till. Hon har enorm erfarenhet med över 500 genomförda föreläsningar och 26 års erfarenhet från arbete med hållbarhetsfrågor. All denna erfarenhet och kompetens använder Jessica i sina föreläsningar där hon med stor entusiasm delar med sig av sin intresseväckande kunskap.

Jessicas föreläsningar

Jessicas föreläsningar är alltid interaktiva, för det är vad hållbarhet handlar om, att vi alla ska vara delaktiga. Med sin långa erfarenhet av hållbarhetsfrågor har Jessica idag en kunskap som sträcker sig över de flesta fält. Tillsammans med åhörarna konkretiserar hon, bortom fluffiga presentationer och flådiga beskrivningar, vad hållbarhet betyder på riktigt. Hon förutser även trender inom hållbarhetsområdet. Målet med föreläsningarna är att du som lyssnat ska vara fylld av energi och gå därifrån med ny kunskap och konkreta verktyg. Exempel på föreläsningsrubriker är:

  • Sju hållbarhetstrender 2018 - vart är världen och kunderna på väg? Vilka utmaningar och möjligheter är de för er?
  • FNs 17 globala Hållbarhetsmål - vad innebär det för verksamheten?  Hur kan de driva affären och öka stoltheten på företaget? 
  • Alla snackar hållbarhet! men vad är det på riktigt?
  • Du gör skillnad! Myter & sanningar om hållbarhet, återvinning & konsumtion.
  • Hållbarhetssäkra kontoret! Syns det att ni är hållbara?

Jessicas erfarenheter

Jessica är hållbarhetscoach, kommunikationsexpert och utbildad journalist. Hon leder Veckans Affärers Hållbarhetspodd och är utsedd till en av "Näringslivets 150 super-kommunikatörer" och "101 Hållbarhetsmäktigast i Sverige". Med över 25 års erfarenhet från statlig, kommunal, privat och frivillig sektor nationellt och internationellt är hon en flitigt anlitad talare och moderator. Jessica är författare till böckerna "Hyfsat Hållbar" 2014 och "Klimatkoden" 2009. Jessica har tilldelats utmärkelsen “Årets Inspiratör 2010″ av tidningen leva.

Föreläsningsområden:

  • Hållbarhet
  • miljö
  • energi
  • klimat
  • globala hållbarhetsmål och cirkulär ekonomi
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår