Jessica Cederberg Wodmar

Jessica Cederberg Wodmar

Att utveckla något hållbart är något man inte kan förlora på menar Jessica Cederberg. Man måste våga satsa och driva igenom sina visioner, och det blir en vinst för alla. Hennes föreläsningar är fyllda med tips och konkreta råd i hur man lever mer hållbart! Boka henne som föredragshållare och bli inspirerad i att förändra.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Jessica Cederberg Wodmar

Jessica Cederberg Wodmar är en av Sveriges främsta och mest inspirerande hållbarhetsexperter. Hon visar varför hållbarhet är ett ämne som är lönsamt, superaktuellt och även framkallar skratt av igenkänning.

Siffror säger inte allt, men de kan säga mycket. Hållbarhet är idag en vinstaffär som det inte går att göra förlust på. Men för att vinna måste vi våga satsa och bryta gamla mönster. Tillsammans kan vi möta utmaningarna. Utmaningarna blir möjligheter. Möjligheterna blir vinst. En vinst för alla. Detta är vad Jessica fokuserar på i sina intressanta föreläsningar. Det finns få saker inom området hållbarhet som inte Jessica känner till. Hon har enorm erfarenhet med över 500 genomförda föreläsningar och 26 års erfarenhet från arbete med hållbarhetsfrågor. All denna erfarenhet och kompetens använder Jessica i sina föreläsningar där hon med stor entusiasm delar med sig av sin intresseväckande kunskap.

Jessicas föreläsningar

Jessicas föreläsningar är alltid interaktiva, för det är vad hållbarhet handlar om, att vi alla ska vara delaktiga. Med sin långa erfarenhet av hållbarhetsfrågor har Jessica idag en kunskap som sträcker sig över de flesta fält. Tillsammans med åhörarna konkretiserar hon, bortom fluffiga presentationer och flådiga beskrivningar, vad hållbarhet betyder på riktigt. Hon förutser även trender inom hållbarhetsområdet. Målet med föreläsningarna är att du som lyssnat ska vara fylld av energi och gå därifrån med ny kunskap och konkreta verktyg. Exempel på föreläsningsrubriker är:

  • Sju hållbarhetstrender 2019 – vart är världen och kunderna på väg? Vilka utmaningar och möjligheter är de för er?
  • Alla snackar hållbarhet! men vad är det på riktigt?
  • Du gör skillnad! Myter & sanningar om hållbarhet, återvinning & konsumtion.
  • 50 myter om hållbarhet – dags att nyansera hållbarhet!

Jessicas erfarenheter

Jessica är hållbarhetscoach, kommunikationsexpert och utbildad journalist. Hon leder Veckans Affärers Hållbarhetspodd och är utsedd till en av ”Näringslivets 150 super-kommunikatörer” och ”101 Hållbarhetsmäktigast i Sverige”. Med över 25 års erfarenhet från statlig, kommunal, privat och frivillig sektor nationellt och internationellt är hon en flitigt anlitad talare och moderator. Jessica är författare till böckerna ”Hyfsat Hållbar” 2014 och ”Klimatkoden” 2009. Jessica har tilldelats utmärkelsen “Årets Inspiratör 2010″ av tidningen leva.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Jessica Cederberg Wodmar

Stäng meny