Maria Ahlsén

Maria Ahlsén

Det är svårt att undgå allt som sägs om kost och träning. Men vad är det då som man kan lita på? Är pasta onyttigt, och är avokado det bästa man kan äta? Maria spräcker alla myter med fakta och vetenskap. Hon vill sprida rätt kunskap angående kost och hälsa, så att individen själv kan avgöra hur hen vill agera. Hon tar sig ann vägen från rörelse, till maten, genom magen och tarmfloran, och hur vi kan påverka det och hur det påverkar oss.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Maria Ahlsén

Maria Ahlsén, biokemist och doktor i fysiologi, avlivar hälsomyterna och låter forskningen tala för sig själv. Hon hjälper dig att hitta rätt i tränings- och kostdjungeln. Ta del av hennes faktabaserade råd, glöm alla trendiga dieter och boosta din motivation till att leva ett hälsosamt liv!

Maria Ahlsén jobbar på heltid med att förmedla hur kroppen fungerar och hur den formas av olika sorters träning, näring och stress. När hon inte föreläser skriver hon böcker, driver företag och undervisar på medicinska högskoleutbildningar. Under en föreläsning med Maria Ahlsén får du reda på vad forskningen verkligen säger när det kommer till kost, tarmflora, dieter, hjärnan, träning och hälsa

 

Maria Ahlsén föreläsning

Det kryllar av kostråd, träningstips och självutnämnda hälsoexperter där ute. Vem och vad ska man lita på? Vid en Maria Ahlsén föreläsning delar hon med sig av “forskningens hemligheter” och krossar effektivt myterna om träning och kost. Är socker verkligen ett gift? Hur ofta och hur hårt ska man träna för att få effekt? Maria Ahlsén ger oss de vetenskapliga svaren. Och vet du, det är faktiskt inte så avancerat som vi tror.

 

Om Maria Ahlsén

Som biokemist, doktor i fysiologi, forskare, författare, lic. kostrådgivare och föreläsare har Maria Ahlsén onekligen stor erfarenhet inom hälsovärlden. Hennes vision är att sprida korrekt kunskap om kroppen för att på så sätt motivera människor att vilja (och orka!) leva ett mer hälsosamt liv. Därför har hon skrivit boken Frisk utan flum – en vetenskaplig väg till bättre hälsa tillsammans med Jessica Norrbom. Baserat på forskning och fakta förklarar boken hur kroppen reagerar på träning, kost och stress. Med Norrbom driver hon dessutom företaget Fortasana, där de undervisar i hälsa och erbjuder konsulttjänster inom friskvård.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Maria Ahlsén