Mikael Andersson

Armlös, benlös men inte hopplös. Varifrån kommer kraften, hans målinriktade attityd och det smittande leendet? Ta del av Mikaels hemligheter i en inspirerande föreläsning.

Född utan armar och ben dömdes Mikael ut av läkarna redan som nyfödd. Idag är han gift, har barn, eget företag och är dessutom en oerhört populär föreläsare i Sverige och Norge. Varifrån kommer kraften, hans målinriktade attityd och det smittande leendet? 

Mikael är övertygad om att det gäller att lära av både misstag och segrar eftersom det ger självförtroende och motivation att ta ännu ett steg framåt. I sina föredrag berättar han om sitt eget sätt att angripa problem och övervinna begränsningar och hur detta gradvis förändrade hans egen livssituation. Med sina föreläsningar påverkar Mikael människors syn på sig själva och vad som är möjligt. Mikael talar om tydliga mål och drivkrafterna för att nå målen och förverkliga sina drömmar. Under Mikaels föreläsning får du möta det mörka, det svåra och smärtsamma men också det ljusa, det starka, det positiva. 

Mikael ger inga enkla svar och färdiga lösningar till åhörarna, men inspirerar och delar med sig av sina tankar så att du själv kan ta tag i din livssituation och dina egna möjligheter. En sak är säker, det är ingen som lämnar föreläsningen utan att ha påverkats på djupet.

Mikael har skrivit boken "Armlös, benlös men inte hopplös".

Föreläsningsområden:

  • Motivation
  • inspiration
  • attityd
  • målsättning
  • mental träning
  • drivkrafter
  • positivt tänkande
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår