David Lega

David Lega

Att födas mot alla odds och trotsa de för att bli elitidrottare är precis vad David Lega gjort. Han föddes utan muskler i sina lemmar med med stöd och träning blev han elitsimmare. Nu föreläser han om att tänja på gränserna, och att det inte alltid handlar om att vara bäst men att våga bli bättre.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

  • Hidden

David Lega

David Lega tillhör den skara människor som visar att hinder är till för att övervinnas. Trots en svår funktionsnedsättning innehar han många världsrekord, medaljer och utmärkelser inom elitidrott och han är även en prisbelönt talare.

David hade alla odds emot sig när han föddes med en funktionsnedsättning, vilken innebar att han saknade muskler i såväl armar som i ben. Med bland annat föräldrarnas hjälp och hård fysisk träning lyckades han ändå ta sig förbi hindren.

Efter en enastående karriär som elitidrottare och flerfaldig världsmästare i simning, drev David ett flertal olika företag som framgångsrik entreprenör samtidigt som han föreläste för tusentals människor varje månad över hela världen.

David har fått flera utmärkelser, till exempel så är han den förste svensken som belönats med ”The Outstanding Young Person of the World”. Han har likaså blivit utnämnd till ”Årets talare” 2004 och ”Framtidens ledare” 2005.

Föreläsaren David Lega

David föreläser i första hand om hur man tänjer på sina egna gränser. Föreläsningarna har olika inriktning beroende på vilka som lyssnar. Grundtanken i alla föreläsningar är att alla människor kan utvecklas mer än vad de tror är möjligt. David föreläser med motivation och inspiration, blandat med glädje och humor. Han för en ständig dialog med publiken och lämnar ingen oberörd. Exempel på föreläsningar:

  • Tänja gränser/positivt tänkande.
  • Våga bli bättre – strunta i att vara bäst.
  • Kärlek, stöd, krav & beröm – självförtroendets fyra ben
  • Vi styr våra hjärnor och våra hjärnor styr oss.
  • Våga göra nya saker.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

  • Hidden

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med David Lega