Karin Adelsköld

Karin Adelsköld är programledare, journalist, komiker och föreläsare. Hon är prisbelönt för sina talanger på scenen.

Karin är rolig, allmänbildad och hon känns oerhört självklar på scenen. Hon har en unik förmåga att skapa värme och engagemang även hos den mest svårflirtade publiken. Karin är en av våra främsta svenska kvinnliga komiker som 2011 utsågs till Årets kvinnliga komiker. Hon skämtar friskt om den älskade vardagen, den hatade vardagen, sånt som är aktuellt, relationer, kärlek, teknik och sig själv.

Karin Adelsköld är ståuppkomiker, programledare, författare, teknikexpert och bloggare. Hon finns återkommande i SVT’s nyhetspanel, P3 Browsers panel och driver teknikbloggen Lilla gumman. 2011 utsågs hon till Årets kvinnliga komiker vid Svenska Stand up-galan. 2012 satte Internetworld henne överst på listan över 62 kreativa personer att hålla koll på i det digitala Sverige. Hon har tidigare lett programmet På nätet i Sveriges Radio P1 samt magasinprogrammet Go´kväll i SVT. Karin gör även uppdrag som humorcoach och utbildar i medieträning och scenframställning både privat och i grupp. 

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår