André Sturesson

André Sturesson

André Sturesson har läst och studerat hjärnan och har en kandidat i kognitiv neurovetenskap och nu föreläser han om stresshantering och kopplingen till fysisk aktivitet.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

André Sturesson driver Sveriges främsta podcast gällande stresshantering där syftet är att hjälpa individer förstå vad stress är och vad man kan göra åt det. Med stor expertis och kunskap i ämnet, blandat med underhållning och lärdomar inspirerar en André Sturesson föreläsning dig till förändring! 

 

André Sturesson föreläsning

André Sturessons föreläsningar består av en mix mellan forskning, högkvalitativ kunskap och underhållning som motiverar till förändring. Stress är ett ämne som vi alla berörs på ett eller annat sätt utav, antingen att vi själva utstår mycket stress i vardagen – eller någon närstående. Tillsammans med André Sturesson får ni mer kunskap om stress!

 

Om André Sturesson

André Sturesson har läst en master i ekonomi vid Lunds universitet och en kandidat i kognitiv neurovetenskap med tillämpad positiv psykologi vid högskolan i Skövde. 2017 startade han podcasten Stresskolan, där han intervjuar framstående forskare och andra med kunskap om stress med syftet att sprida kunskapen vidare.

Föreläsningsområden:

  • stress
  • stresshantering
  • forskning
  • hjärnan

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med André Sturesson