Lars Frölander

Lars Frölander

Att kost och hälsa påverkar immunförsvar är ingen nytt, men Lars Frölander har upplevt de verkliga förändringar som sker när man förändrar kost och motion. Nu föreläser han om förändringarna och ger förslag på lätta verktyg hur man själv applicerar det sin vardag.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Lars Frölander

Lars Frölander är en av Sveriges främsta simmare genom tiderna. Idag föreläser han om vägen till framgång, kost, hälsa, träning, motivation och mål.

Om det är någon som vet hur mycket kosten betyder för hälsa och prestation så är det Lars Frölander. Under stora delar av sin karriär hade Lars enorma hälsoproblem och drogs med många förkylningar och sjukdagar. När han lade om sin livsstil uppnådde han en revolutionerande förändring som gynnade både hälsan och prestationerna. Lars som bland annat är OS-guldmedaljör i simning brukar även skämtsamt kallas för ”Avokadomannen”, kanske för att han äter minst sex avokado om dagen. Även om du inte vill äta så mycket avokado så lovar vi att du kommer att känna dig inspirerad till ett hälsosammare liv efter att ha lyssnat på Lars.

Lars som föreläsare

Med den positiva förändring som Lars upplevde när han lade om sin kost är det inte konstigt att han idag har ett brinnande intresse för kost och hälsa. Lars är en mycket omtyckt föreläsare som under sina föreläsningar delar med sig av sina erfarenheter och vägen till en bättre hälsa och ökad prestation. Lars berättar även om sina insikter som elitidrottare och om hur man uppnår sina mål i livet. Lars har också studerat rörelselära och berättar om hur man med balans kan påverka kroppen och sinnet. Du får med dig handfasta tips på hur du kan optimera din hälsa. Lars är en etablerad talare och han anlitas idag av såväl privata företag, idrottsföreningar, intresseföreningar, kommuner och landsting.

Lars erfarenheter

Lars har deltagit i sex Olympiska spel och har bland annat OS-guld, VM-guld, EM-guld och världsrekord på sin meritlista. Senast i London 2012 stod han på startpallen i OS, 38 år gammal och då som den äldsta simmaren i startfältet. Idag jobbar Lars med ett projekt för att stödja svensk ungdomssimning.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Lars Frölander