Cecilia Lind

Cecilia Lind

Cecilia Lind kunde inte förgylla sin vardag men det hon älskade bäst, nämligen dansen, på grund av svår ryggsmärta. Efter år att vara envis och jobba genom smärtan är hon nu tillbaka som dansare. Nu föreläser hon om att just hitta sin inre styrka och hitta glädjen i vardagen, och att alltid sträva framåt, även om det känns ”åt fel hål”, för det kan ändå vara ”åt sidan”.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Cecilia Lind

Cecilia Lind brinner för att hjälpa dig att återfinna passionen, livsgnistan och en ny inriktning när vardagen känns hopplös. Att tvingas ge upp sin passion men kämpa sig tillbaka till livsgnistan är något som f.d. dansaren och artisten Cecilia Lind upplevt.

I sina föreläsningar använder hon sin historia som exempel på att det är möjligt att åter hitta sin styrka. Att fokusera på det som tar en ”framåt” och att fortsätta gå när livet känns som jobbigast är extremt viktigt. Även när ”framåt” visar sig vara ”åt sidan” och känns åt ”fel håll”. Det vet Cecilia av egen erfarenhet. Den väg som känns annorlunda och fel kan visa sig vara extremt rätt till slut. Cecilia har i sina olika roller som sjukgymnast, laserterapeut och författare hjälpt ett stort antal personer till bättre hälsa och välmående.

Cecilias föreläsningar

I sina föreläsningar kombinerar Cecilia sin egen erfarenhet med teorier och idéer som hjälper åhörarna att få perspektiv på tillvaron. Hon brinner för att hjälpa människor återfinna passionen, livsgnistan och en ny inriktning när man kört fast. Cecilia gick från smärtpatient till vårdgivare då hon tvingades ge upp identiteten som dansare på grund av svår ryggvärk. Efter 20 smärtsamma år lyckades hon genom envishet, stark vilja och hårt jobb hitta såväl vägen tillbaka som styrkan och sin nya livsuppgift – att inspirera andra till att hitta helheten och vända på en negativ livstrend.

Cecilias erfarenheter

Cecilia har en bakgrund som dansare och artist men är numera leg. sjukgymnast, författare och föreläsare med ett särskilt intresse för smärta och lindring av densamma. Intresset kommer av att hon själv under 20 år var smärtpatient, där vården inte lyckades diagnosticera eller hjälpa henne rätt. Till slut hittade hon ett förhållningssätt och metoder som inte bara kunde hjälpa henne själv utan även andra i hennes situation. Hon är idag fri från sina tidigare smärtor och behandlar, föreläser och inspirerar andra att ta sig till en ljusare tillvaro.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Cecilia Lind