Oskar Kihlborg

Oskar Kihlborg

Att klättra upp för världens högsta berg eller att nå ledningstoppen krävs rätt tänkande och målsättning två viktiga komponenter. Att bygga sig ett starkt lag är något som Oskar Kihlborg är expert på, och vet hur viktigt det är. Han lägger mycket vikt i att uppfylla och tillmötesgå kundens förfrågan, och han tar också upp vikten av veta allas styrkor i gruppen.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Oskar Kihlborg

Oskar Kihlborg är föreläsaren, äventyraren, programledaren och fotografen som har gjort ett trettiotal spännande expeditioner och äventyr på olika platser i världen.

Oskar besteg Mount Everest i den första lyckade svenska expeditionen år 1990. Han blev även första skandinav att nå toppen av Lhotse, världens fjärde högsta berg. Oskar slog världsrekord över Atlanten ombord på segelbåten Nicorette. Förutom detta har han bland annat cyklat från Rom till Stockholm, filmat vithajar, flugit skärm i Sahara, åkt skateboard från Stockholm till Göteborg och rott från Stockholm till Åbo.

Oskars föreläsningar

Föreläsningarna skräddarsys efter kundens behov men några ämnen som Oskar gärna går in på är: Vilka är gruppens och individens mål? Vilka är de viktigaste personliga egenskaperna? Hur ska vi bli mer innovativa? Hur kan man utnyttja gruppen till 100 %? Har vi råd att stanna innanför komfortzonen? Är målet och rollerna tydliga? Oskar är en mycket rutinerad och inspirerande föreläsare som gärna använder praktiska övningar för att förtydliga budskapet. Oavsett om målet är toppen av Mount Everest, ett världsrekord över Atlanten, eller ett framgångsrikt företag, så är individerna, drivkraften och samarbetet en förutsättning för att lyckas.

Oskars erfarenheter

Under våren 2013 var Oskar expeditionsledare i TV serien ”Mot alla odds” som visades på SVT. Oskars ”Sommar i P1” hade flest lyssnare live av alla program under 2014. Under 2015 paddlade han Stand-up paddleboard från Visby till Stockholm, ett äventyr som tog 10 dagar. Oskar Kihlborg har i över 30 års tid varit med i sammanhang där människors drivkraft och samarbetsförmåga testas under extrema förhållanden. Han har vid sidan av äventyren arbetat med utveckling av individer och grupper i företag och organisationer.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Oskar Kihlborg