Henrik Mattsson

Henrik Mattsson

Att veta vad som händer i världen och hålla koll på trenderna gör att företaget alltid vet vad nästa steg är och alltid kommer ligga i framkant! Boka Henrik Mattsson som föredragshållare och ingen lämnar oberörd.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Henrik Mattsson

Henrik är trendanalytikern som har full koll på marknaden! Han har dessutom förmågan att koka ner sina analyser till praktiska och konkreta handlingsplaner.

Henrik Mattsson är en av de mest anlitade trendanalytikerna inom svenskt affärsliv. Henriks föreläsningar är uppskattade i både stora och små sammanhang. Föredragen är baserade på de trendmaterial som han producerar och presentationerna är pedagogiska, vackra, tänkvärda och relevanta. Humor är en viktig ingrediens i föreläsningarna, liksom att ha en ödmjuk distanserad attityd och att respektera åhörarnas kunskap och integritet. Hans styrka ligger i att kunna vara praktisk även när han förklarar teoretiska resonemang. Henrik skräddarsyr gärna sina föreläsningar utifrån era önskemål.

Henriks erfarenheter

Henrik Mattsson har under mer än 30 år arbetat som omvärldsanalytiker, framtidsforskare och trendinformatör, där han har levererat prognoser utifrån egna marknadsundersökningar och egen kunskap. Hans styrka ligger i att kunna vara praktisk även när han förklarar teoretiska resonemang. Henrik anlitas även flitigt som talare i både stora och små sammanhang. Han har haft uppdrag bland annat för bolag som HM, Ikea, Volvo, SEB och NCC.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Henrik Mattsson