Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström kanske mest är känd som idrottsprofil, men han vill förmedla att det roliga i livet tar slut och att äta quinoa med keso är det enda som gäller, utan att det är tvärtom. Han föreläser om träning och hur man gör det kul, och att det ska vara något som passar alla. Kalle älskar att lyfta tungt och pressa sig själv, och vill locka fram det du gillar.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Kalle Zackari Wahlström

Stark som en björn, snabb som en örn – Kalle Zackari Wahlström är reklamaren, bloggaren, skribenten, manusförfattare och tv-personligheten som alla talar om just nu.

Under våren 2014 var Kalle Zackari Wahlström aktuell i tv-rutan med SVTs ”Svett och etikett”, där han visade att träning faktiskt kan vara kul. Just nu är han aktuell med boken ”Stark som en björn, snabb som en örn” och ännu en säsong av ”Svett och etikett”.

Om Kalle

Kalle menar att man faktiskt inte behöver byta liv och sluta med allt kul för att få hålla på med träning. Träning tillhör nämligen inte bara de där i snabba sportiga kläder med quinoa och keso på armlängds avstånd. Träning är för alla, särskilt sådana som tycker om att äta hamburgare. Som han själv. Fast Kalle Zackari Wahlström är egentligen ingen träningsperson. Men han älskar att träna och att pressa sig så hårt han bara kan.

Med föreläsningen ”Stark som en björn, snabb som en örn” bjuder Kalle på en fartfylld stund i träningens tecken. Fast på ett kul sätt! För träning ska vara roligt, menar Kalle, träning är för alla! I föreläsningen berättar han, på ett humoristiskt sätt helt utan pekpinnar, hur man kan hitta sin egen träningsglädje utan att nödvändigtvis vara en präktig typ som äter stenålderskost fem gånger om dagen. Förutom att hålla i föreläsningar och träningspass tar Kalle även uppdrag som konferencier.

Kalles erfarenheter

Kalle är copywriter, manusförfattare och programledare. Han är även författare till boken ”Stark som en björn, snabb som en örn”. Förutom programmet ”Svett och etikett” på SVT har Kalle även varit med och skrivit manus till humorprogrammet ”Söder om Folkungagatan” på Kanal 5 och varit resande reporter i ”Veckans svensk” i TV4.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Kalle Zackari Wahlström