Lennart Paulsson

Lennart Paulsson

Att vara öppen och tillåtande för vad som kommer under diverse evenemang är verkligen viktigt för en moderator, och det är just vad Lennart Paulsson är expert på! Boka honom till ert event och ni blir inte besvikna.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Lennart Paulsson

Moderator med mångårig erfarenhet. Alltid väl förberedd och påläst med en enastående förmåga att skapa trygghet och god stämning. Dessutom en mycket kunnig mötesarrangör och ett stort stöd för dig i planeringen av ditt event.

Lennart Paulsson brinner för uppgiften som moderator. Han är ett stort stöd för dig i planeringen och ger värdefulla tips på kommunikation, nätverkande och möteseffekt. Noggrann, tar kontakt, intervjuar och förbereder inför mötet. Lennart lyckas fånga publiken med mycket humor och värme. Han håller tempot uppe och ser till att alla går från mötet med positiva minnen och budskap som förmedlats på ett professionellt sätt.

Lennart som moderator

Som moderator skapar Lennart en informell och lättsam atmosfär som inbjuder till synpunkter och interaktion med åhörarna. Han är alltid väl påläst och månar om att hålla en god kontakt med både uppdragsgivare, talare och publik, såväl före som under och efter evenemanget. Lennart har ett stort nätverk bland talare samt kundföretag inom- och utom mötesindustrin och kan därför hjälpa er hela vägen. Han arbetar med verktyg och program för opinionsbildning (mentometer), kompetensträning, strategiplanering och belöningsprogram som kan vävas in i uppdraget vid behov. Lennart är en oerhört kompetent moderator med stor bredd som passar för de allra flesta typer av uppdrag.

Lennarts erfarenheter

Lennart är civilekonom med bred bakgrund från olika ledande positioner inom marknadsföring och försäljning. Lennart har jobbat utomlands som chef för Vingresor, ekonomichef för Sunwing Hotels, Head of Marketing & Sales Norden i NEC samt som kommersiellt ansvarig för SAS Ground Services International och som General Manager för SAS i Indien. Under dessa år utvecklade Lennart en god förmåga att jobba strategiskt i genomförandet av större, både interna- och externa möten. Han startade 2009 eget företag för att agera som möteskonsult och moderator på heltid. Lennart ingår också som ledamot i Svenska Eventakademin och sitter där på programledarstolen. Han har skrivit Stora Mötesboken, programleder flera nätverk i affärsutveckling och producerar egna kunskapsseminarier som Stora Måldagen och Stora Presentationsdagen.

Uppdrag

Lennart tar uppdrag som moderator, mötesledare och workshopledare.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Lennart Paulsson