Lili Öst

Lili Öst

Att ta sig ifrån gamla rutiner och det som sitter i väggarna kan vara en utmaning men utanför ramarna som byggts upp finns dold potential, det menat iallafall Lili Öst! Hennes föreläsningar är fyllda med hur man flyr en vardag från gamla mönster med samma resultat till nya höjder om man vågar ta ut svängarna!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Lili Öst

Lili Öst är en dörröppnare, ögonöppnare och möjliggörare. Genom kraftfulla förändringsnycklar får ni insikter om er själva, era tanke- och känslomönster och ni får en direkt kraft och lust att skapa en förändring till det bättre. Med en brinnande glöd och ett engagemang utöver det vanliga föreläser Lili om attityder, förändring och självledarskap.

Vill ni skapa en förändring som leder både till en bättre arbetsmiljö, gladare och tanke- och känslomässigt sundare medarbetare, bättre teamkänsla och högre energinivå på jobbet? Lili hävdar att den avgörande framgångsnyckeln är att bli tanke- och känslomedveten. Lili Öst hjälper er att få insikt om hur ni enkelt kan lyfta varandra och er själva samt förstå hur ni får igång ett positivt ”flow” som kan räknas hem på sista raden och leder till en högre affärsnytta.

Lilis föreläsningar

Lilis föreläsningar ger inspiration och klarhet. Du får lära dig nya förhållningssätt till dig själv och din omgivning och du får en medvetenhet om vad du har att vinna på att se möjligheter och det som redan är bra. Lili blandar ofta in sången i sina föreläsningar, vilket ger hennes framträdanden ytterligare en dimension. Hon tar bland annat upp om hur man hittar och eliminerar gamla sanningar och präglingar som ”sitter i väggarna”, hur atmosfären på jobbet hänger ihop med de anställdas fokus och dagliga förväntningar samt om vinsten med att aktivt välja med vilken attityd ni jobbar, kommunicerar och agerar.

Lilis erfarenheter

Lili Öst har jobbat över trettio år på artistscenen. Hon började sin bana i Family Four 1983, gick över till nästa grupp Avec 1988. Därefter jobbade hon många år som soloartist, samtidigt som hon jobbade som manusförfattare, regissör och showproducent för EMA och 2 Entertain. 2003 skrev hon sin första musikaliska föreläsning PAUS eller KAOS efter att själv ha blivit sjukskriven för utbrändhet 2002. 2010 tog Lili beslutet att byta scen och börja föreläsa på heltid. Lili är idag licensierad coach med NLP inriktning samt utbildad inom Kommunikologi. Hon har även flitigt på egen hand studerat psykologi, beteendevetenskap och attraktionslagen. Utifrån detta har hon utvecklat sin metodik SÅ KLART-metoden som hon använder sig av i sina föreläsningar.

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Föreläsningsämnen med Lili Öst