PG Wettsjö

PG Wettsjö

PG Wettsjö är expert på företagskultur och han har lärt upp många talare, men han är oslagbar! Med en föreläsning av Wettsjö får ni med er hur man kommunicerar på bästa sätt och undviker konflikter, hur ni får in skrattet på arbetsplasten och hur man bygger upp förhållanden som gör att det arbetas med varandra och inte emot varandra!

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

PG Wettsjö

Lyssna till en motivator i världsklass. Oavsett om PG Wettsjö genomför en kort föreläsning eller en längre utbildning så förför  han sin publik med en osedvanlig talang som talare.

PG är utan tvekan en av Sveriges bästa inspiratörer med både bred och djup kompetens. Vill du bli motiverad, inspirerad, få många tankeställare och dessutom få driv i hela arbetsgruppen då är PG rätt person. PG måste upplevas live. Vi törs lova många skratt och tänkvärda reflektioner. Med entusiasm, humor och gedigen erfarenhet lyckas han trollbinda sin publik. PG lyckas genomföra alltifrån kortare föreläsningar till långa utbildningsprocesser med samma kvalitet, engagemang och smittande goda humör.

Nedan ges exempel på några av PGs föreläsningar som hyllas av våra kunder. Hans föreläsningar är både otroligt roliga och mycket innehållsrika. PG är en mästare på att anpassa sin föreläsning till aktuell målgrupp. Vi lovar en magisk föreläsning som går hem hos alla. PG ger föreläsningar som:

  • Vinnande kommunikation – hur kommunicerar jag med mig själv och med min omgivning?
  • Skratta på jobbet, en mänsklig rättighet – Gott humör ger gott resultat och gott resultat ger gott humör.
  • Raka rör och korta puckar – undvik missförstånd och förstå dem du inte förstår.
  • Medarbetare är lönsammare än motarbetare- att arbeta ”tillsammans” mot samma mål.
  • Avancerad personlig motivation-drivkrafterna inom oss.

Åtskilliga framgångsrika talare har börjat sin talarkarriär under PGs beskydd. Men i detta fall är det få om ens någon som slår sin lärare. I nära 20 år har PG inspirerat och utbildat. Med över 1500 föreläsningar tillhör PG den klick som kan kallas för mycket erfaren utbildare. PG Wettsjö har tillsammans med John Steinberg skrivit boken ”När surpuppan log – en bok om positiv kommunikation” (Liber 2008), samt är ensam författare till den nyutkomna boken ”Ge kunden en positiv chock” (EQP förlag 2012).

Ingen förpliktelse

Skicka enkelt en förfrågan. Du får snabbt svar och exempel på pris och datum

Relaterade föreläsare

Stäng meny